یک غذای ترش و شیرین مهمان سفره کرمانشاه که می‌تواند شما را شیفته خودش کند.

سيب پلو

به گزارش همشهری آنلاین، سیب پلو، یکی از غذاهای پرطرفدار در کرمانشاه است که با درست کردن آن می‌توانید خانواده را سوپرایز کنید.

برنج را در آب و نمک خیس کنید.  سیب‌ها را نگینی و پیازها را خلالی خرد کنید. نیمی از پیازها را در روغن تفت دهید. طلایی که شد سیب‌ها را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. مقداری زعفران به سیب‌های سرخ شده اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران بگیرد.  

باقی پیاز را هم تفت دهید تا طلایی شود. فیله‌های مرغ را هم نمک بزنید و با پیاز تفت دهید. زیر شعله را کم کنید، در تابه را بگذارید تا کاملا بپزد. در یک قابلمه مقداری آب را به جوش بیاورید. نمک و سپس برنج را اضافه کنید و وقتی برنج کاملا پخت آن را آبکشی کنید. حالا در قابلمه مورد نظر برنج، شوید و سیب تفت داده شده را به صورت لایه لایه بریزید. بعد روی آن را آب و روغن داده، بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.  

در یک تابه کوچک مقداری کره ریخته، روی حرارت قرار دهید و خرما و کشمش را به صورت جداگانه تفت دهید و در نهایت مرغ را هم همراه کشمش‌ها و چیپس خرما در دیس، لابه لای برنج و روی آن بریزید.  

موادلازم برای ۴ نفر:

۳۰۰ گرم فیله مرغ
۳ عدد سیب ترش
۳ ق س شوید خشک
۴ پیمانه برنج
۲ عدد پیاز
زعفران دم کرده، روغن، نمک
۴ /۱ پیمانه کشمش
۴ /۱ پیمانه چیپس خرما

از کجا بخریم؟

چیپس خرما را می‌توانید از آجیل فروشی‌ها و سوپرمارکت‌ها به صورت باز یا بسته بندی شده خریداری کنید.

کد خبر 757010
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • بهار IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۰
    1 0
    جد و آباد ما کرمانشاهی هست و یک عمره سیب پلو کرمانشاهی خوردیم و پختیم. این روش اصلا روش کرمانشاهی سیب پلو نیست تو رو خدا اول تحقیق کنید بعد انتشار بدید. سیب پلو با سیب زمینی خام و شوید خشک که همراه با برنج که معمولا صورت کته پخت میشه و همراه با گوشت تکه ای,ماهیچه،مرغ ،نیمرو که جداگانه طبخ شده خورده می شود. ا
  • IR ۱۹:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۰
    1 0
    من کرمانشاهیم تاحالا سیب پلو نخوردم شوربختانه