خوراک‌ها اصولا غذاهایی ساده و معمولا اگر بدون گوشت پخته شوند ارزان هستند. اگر طرفدار بادمجان هستید، می‌توانید خوراک ورقه بادمجان را با سبزیجات مختلف بپزید و در کنار دیگر غذاهایتان در مهمانی سرو کنید.

خوراک ورقه بادمجان

 همشهری آنلاین:  در روش تهیه این خوراک ما گوشت را هم اضافه کرده‌ایم اکا اگر به هر علتی شما به گوشت دسترسی ندارید و یا گوشت دوست ندارید می‌توانید این غذا را بدون گوشت هم تهیه کنید که در این صورت جزو خوراک‌های ارزان به حساب می‌آید.

۱. بادمجان و هویج را پوست کنده و به صورت حلقه‌حلقه خرد کنید. نخودفرنگی را هم آب‌پز کنید و کناری بگذارید.

۲. در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز و گوشت را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی تفت دهید. در این فاصله هویج را هم آب‌پز کنید و همراه با حلقه‌های بادمجان در تابه دیگری حاوی روغن تفت دهید.

۳. تابه‌ای آماده کنید و ابتدا گوشت، پس از آن حلقه‌های هویج و بادمجان و سپس نخودفرنگی و گوجه‌فرنگی خام را در تابه بچینید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید. وقتی مواد کمی داغ‌تر شد، سه عدد تخم‌مرغ را روی مواد شکانده و در تابه را بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها به همان صورت سفت شوند. هنگام سرو این خوراک طوری آن را در ظرف موردنظر بکشید که شکل تخم‌مرغ‌ها همان‌طور حفظ شود.

غذای بدون گوشت، ارزان و مدرن برای کسانی که تنوع غذایی را دوست دارند

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر

۳ عدد تخم‌مرغ
۳ عدد بادمجان متوسط
۳ عدد گوجه‌فرنگی متوسط
 (حلقه حلقه کنید)
۲ عدد هویج متوسط
۲ ق س رب گوجه‌فرنگی
۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
یک عدد پیاز 
(نگینی خرد کنید)
۵ ق س نخودفرنگی
۴ ق س روغن مخصوص سرخ کردن
به مقدار لازم 
نمک، فلفل و زردچوبه

یه‌جور دیگه

اگر عجله دارید، به جای پختن نخودفرنگی از نخودفرنگی کنسروی استفاده کنید.

کد خبر 757133
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • ارغنون IR ۰۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
    0 0
    این غذا تا دوسال پیش ارزان بود،الان برای همچون منی، لاکچریه