همشهری آنلاین: در روش تهیه این خوراک ما گوشت را هم اضافه کردهایم اکا اگر به هر علتی شما به گوشت دسترسی ندارید و یا گوشت دوست ندارید میتوانید این غذا را بدون گوشت هم تهیه کنید که در این صورت جزو خوراکهای ارزان به حساب میآید.
۱. بادمجان و هویج را پوست کنده و به صورت حلقهحلقه خرد کنید. نخودفرنگی را هم آبپز کنید و کناری بگذارید.
۲. در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز و گوشت را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجهفرنگی تفت دهید. در این فاصله هویج را هم آبپز کنید و همراه با حلقههای بادمجان در تابه دیگری حاوی روغن تفت دهید.
۳. تابهای آماده کنید و ابتدا گوشت، پس از آن حلقههای هویج و بادمجان و سپس نخودفرنگی و گوجهفرنگی خام را در تابه بچینید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید. وقتی مواد کمی داغتر شد، سه عدد تخممرغ را روی مواد شکانده و در تابه را بگذارید تا تخممرغها به همان صورت سفت شوند. هنگام سرو این خوراک طوری آن را در ظرف موردنظر بکشید که شکل تخممرغها همانطور حفظ شود.
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
۳ عدد تخممرغ
۳ عدد بادمجان متوسط
۳ عدد گوجهفرنگی متوسط
(حلقه حلقه کنید)
۲ عدد هویج متوسط
۲ ق س رب گوجهفرنگی
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
یک عدد پیاز
(نگینی خرد کنید)
۵ ق س نخودفرنگی
۴ ق س روغن مخصوص سرخ کردن
به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه
یهجور دیگه
اگر عجله دارید، به جای پختن نخودفرنگی از نخودفرنگی کنسروی استفاده کنید.
نظر شما