دانشمندان کشف کرده‌اند که غارنشینان ۱.۴۵ میلیون سال پیش در دوره‌های کمبود غذا و دوره‌های قحطی یکدیگر را سلاخی می‌کردند و می‌خوردند!

غار

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روزنامه سان، برش‌های روی یک ساق پای فسیل‌شده نشان می‌دهد که آدم‌خواری خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد، در این کره خاکی ما شروع شده است. اجداد باستانی ما حیواناتی از جمله بز کوهی را شکار می‌کردند و میوه‌ها، برگ‌ها و حشرات را می‌خوردند. اما در زمان‌های سخت به نظر می‌رسد که آن‌ها از گوشت همسایه‌های خود برای شام تغذیه می‌کردند!

کارشناسان می‌گویند که ممکن است آن‌ها در زمانه‌های سخت یکدیگر را سلاخی کرده باشند یا از گوشت افراد به شدت زخمی و مجروح تغذیه کرده باشند. بررسی یک استخوان درشت نی که در کنیا یافت شده و در موزه‌ای در نایروبی نگهداری می شود، رد گاز گرفتگی یک ببر دندان شمشیری به اضافه ۹ زخم دیگر که توسط ابزار بر این استخوان وارد آمده را نشان می‌دهد.

آثار بریدگی توسط ابزار جایی به چشم می‌خورد  که ماهیچه ساق پا به استخوان چسبیده بود. این نشان می‌دهد که گویی ماهیچه از ساق پا به طور کاملا حرفه‌ای توسط یک  متخصص قصابی جدا شده است. دکتر برایانا پوبینر، از موزه تاریخ طبیعی «اسمیتسونیان» در واشنگتن، می‌گوید: «به نظر می‌رسد به احتمال زیاد گوشت این پا خورده شده و برای تغذیه مصرف می‌شده و نه برای یک مراسم.

بیشتر بخوانید:

«هانیبال لکترهای» ماقبل تاریخ نسبت به انسان‌های امروزی شباهت بیشتری به شامپانزه‌ها داشتند، کوتاه‌قدتر و گوشتالو تر بودند و به احتمال زیاد به عنوان گونه‌هایی به نام «هومو ارکتوس» یا «هومو هابیلیس» شناخته می‌شدند. تیم دکتر پوبینر به مجله «گزارش‌های علمی» (Scientific Reports) گفتند که این گونه‎‌ای است که پسرعموی تکامل یافته تر (یا در حال تکامل) خود  را می‌خورده است.

کد خبر 769999

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha