مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴
۰ نفر

یکی از دسرهای خوشمزه و متفاوت که به خاطر استفاده از نشاسته در آن به مسقطی بیشتر شبیه است، مشکوفی است. مشکوفی یک دسر دوملیتی است که هم شمالی‌ها آن را دارند هم لرستانی‌ها.

مُشكوفی

همشهری آنلاین،‌ برای عصرانه هم ایده‌آل است. این‌بار روش بروجردی آن را امتحان کنید.

مواد لازم

یک پیمانه نشاسته
۳ /۱  پیمانه مغز گردو
۲ پیمانه آب
۲ /۱ پیمانه شکر
یک ق چ زعفران
مقداری مغز پسته و بادام برای تزئین

۱. نشاسته را در مقداری آب سرد حل کنید. سپس کمی صبر کنید تا ته‌نشین شود، بعد آب روی آن را خالی کنید.  

نکته: اگر این کار را انجام ندهید این آب اول باعث ترش شدن دسرتان می‌شود.  

۲. نشاسته خمیرشده را با آب (دو پیمانه) در قابلمه‌ای لعابی ریخته، روی حرارت بگذارید تا بجوشد. البته باید در تمام مدت مواد را مرتب هم بزنید چون نشاسته زود ته می‌گیرد و سفت می‌شود، هم زدن دائم و مداوم باعث یکنواخت شدن دسر می‌شود.  

۳. وقتی مواد یعنی نشاسته و آب غلیظ (در حد ماست) شدند، نوبت اضافه کردن شکر و زعفران است و دوباره باز هم بزنید. وقتی که غلظت مواد کافی بود اجاق را خاموش کنید. گردو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید چون مشکوفی در حین خنک شدن رویه می‌بندد. پس کمی به هم‌زدن آن ادامه دهید تا خنک شود. سپس آن را در ظرف‌های موردنظر ریخته و با خلال مغز پسته یا بادام تزئین کنید.

یه‌جور دیگه

می‌توانید به جای مغز گردو از بادام یا پسته هم استفاده کنید، البته اگر هیچ‌کدام هم در دسترس نبود، مهم نیست. می‌توان مشکوفی را بدون مغز هم درست کرد.

اگر دسر را با زعفران بیشتر دوست دارید، می‌توانید مقدار زعفران را بیشتر کنید، اما مشکوفی اصل زعفرانش خیلی نیست، در واقع باید زرد کمرنگ باشد.

کد خبر 782565
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha