همشهری آنلاین: دسرهایی هم وجود دارند که هیچکدام از این دو ویژگی را ندارند یا لااقل این ویژگیهایشان آنقدر کم است که با دیگر دسرها قابل مقایسه نیستند. دسر ماست و انبه یک دسر سلامت فصل با همین ویژگیهاست.
مواد لازم
۲ /۱ یک قس پودر ژلاتین
۱۷۵ میلی لیتر آب انبه
۳ عدد سفیده تخممرغ
۱۷۰ گرم ماست خامهای
یک عدد لیموترش
۲ قس شکر
۱. در یک کاسه شیشهای آب انبه را ریخته و پودر ژلاتین را روی آبمیوه پخش کنید. ظرف را در مایکروفر با پایینترین قدرت مایکرو (۴۰ درصد) بدون درپوش به مدت چهار تا شش دقیقه حرارت دهید تا پودر ژلاتین حل شود. البته در این مدت چندبار محلول را هم بزنید تا پودر ژلاتین به خوبی حل شده و محلول به دست آمده یکدست شود.
۲. سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی و با درجه تند آنقدر بزنید تا کاملا پف کرده و فرمدار شوند. پوست لیموترش را هم رنده کرده، با ماستخامهای و شکر در ظرفی مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید تا دانههای شکر به خوبی حل شوند. سپس مخلوط ماست خامهای و شکر را کمکم به سفیدهها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
۳. ژلاتین حل شده در آب انبه را به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید و خوب مخلوط کنید. قالب مورد نظر خود را هم انتخاب کنید و دسر را داخل آن بریزید. قالب را در یخچال گذاشته و به مدت سه الی چهار ساعت صبر کنید تا دسر خوب ببندد. بعد از سفت شدن دسر میتوانید آن را از قالب جدا کرده، با ترافل رنگی تزئین کنید.
فوتوفن
برای اینکه دسر بعد از سفت شدن به راحتی از قالب جدا شود قبل از شروع کار - یعنی ریختن دسر درون قالب - آن را کمی خیس کرده در فریزر بگذارید و بعد از چند دقیقه بیرون آورده، دسر را درونش بریزید.
حل کردن ژلاتین با آب معمولا در روشهای معمولی پخت (بدون دستگاه مایکروفر) به صورت بنماری است که در اینجا با انتخاب پایینترین قدرت و چندین مرتبه هم زدن، میتوانید.
یهجور دیگه
اگر دوست دارید در دسرتان از میوه انبه هم استفاده کنید، میتوانید میوه را پوره کرده یا به شکل نازک برش بزنید. البته مقدار میوه برای این دسر حدود یکچهارم پیمانه کافی است.
نظر شما