شلغم ازجمله سبزیجات پرخاصیتی است که سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است. این خوراکی پرخاصیت مزه خاصی ندارد و بسیاری از افراد نمی‌توانند آن را به‌تنهایی مصرف کنند؛ بنابراین استفاده از شلغم در سوپ و آش موجب می‌شود تا بوی بد شلغم گرفته شود و خوردن آن دلپذیرتر باشد.

شلغم

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرارو، شلغم ازجمله سبزیجات بسیار پر خاصیتی است که سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی شامل کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، فولات، فسفر، کلسیم و مقادیری از ویتامین c است و برای درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و به صورت پخته یا خام مصرف می‌شود.

خوردن شلغم به تنهایی بسیار خاصیت دارد و به خصوص برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. پختن شغلم نیاز به رعایت نکات خاصی دارد، وگرنه مزه آب می‌گیرد و قابل خوردن نیست. مثلا بعضی‌ها شلغم را داخل یک قابلمه پر از آب می‌اندازند و روی حرارت می‌گذارند تا بپزد. اما با روشی که ما در اینجا می‌خواهیم به شما آموزش بدهیم، می‌توانید شلغم خوشمزه و مقوی بپزید که هم طعم خوبی دارد و هم خاصیتش بیشتر می‌شود. هنگام خرید شلغم توجه داشته باشید که شلغم‌های ریز و سفت را انتخاب کنید. شلغم درشت یا شلغمی که نرم باشد، مناسب نیست. اگر دوست دارید شلغم خوشمزه بپزید، درا دامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

شلغم: به میزان لازم
آب: به میزان لازم

طرز تهیه

برای پختن شلغم اول باید شلغم‌ها را خوب بشویید و سر و ته آن را با چاقو ببرید. حالا چند کیسه فریزر تمیز بردارید و داخل هر کیسه سه عدد شلغم بگذارید و در کیسه را خوب گره بزنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آن را تا نیمه از آب پر کنید. حالا کیسه‌های شلغم را داخل قابلمه بگذارید و درب قابلمه را ببندید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید شلغم‌ها حدود یک ساعت با حرارت کم بجوشد تا بپزد. در آخر کیسه‌های شلغم را از قابلمه خارج کنید و در آن را باز کنید و شلغم‌ها را بیرون بیاورید. می‌بینید که شلغم حسابی پخته و له شده است. با این روش شلغم بسیار خوشمزه می‌شود. آبی که داخل کیسه‌ها جمع شده است نیز برای سرماخوردگی و گلودرد بسیار مفید است، پس آن را دور نریزید.

کد خبر 805589

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 6
  • علی اصغر قاسم پور IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
    25 0
    آیا کیسه ی پلاستیک فریزر در اثر حرارت نانوذرات مضر شیمیایی آزاد نمی کنه؟ اگه بدون کیسه با مقداری مناسب آب، نه کم و نه زیاد داخل قابلمه یا زودپز با حرارت کم بپزه و بخارپز بشه به نظرم خوب باشه.
    • رضا IR ۱۲:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
      11 0
      بله همینطوره خیلی هم ضرر داره پلاستیک تو ابجوش.ولی اون که این دستور و داده خیلی نفهم تشریف داره
    • IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
      10 0
      والا نمیدونم کیسه پلاستیک فریزر بذاریم بجوشه ما را خنگ فرض کردید؟
    • IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۸
      0 1
      بجای اینکار یک صافی روی قابلمه آبجوش بگذارید و شغلم ها را بخار پز کنید
    • ناشناس IR ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۸
      0 0
      به این پروفسور باید گفت با حرارت پخته شود خیلی بهتر و بهداشتی تر است پروفسور جان ما سالهاست که با بخار می پزیم و خیلی هم خوشمزه میشود
  • سید IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
    11 1
    ضرری که در این روش پخت شلغم وجود دارد قطعا بیش از نفع آن است. آیا پیشنهاد دهنده این روش پخت شلغم یعنی قرار دادن شلغم یا هر مواد غذایی دیگر در کیسه فریزر که از جنس پلاستیک است و پختن آن نمی داند که چقدر از مواد پلاستک به واسطه حرارت وارد مواد غذایی شده و موجب انواع بیماری می گردد. دست اندرکاران مجله همشهری بهتر است نخست با متخصصین غذا و دارو در این موارد مشورت کرده سپس آن را منتشر کنند.
  • پروین IE ۱۳:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
    11 0
    بدون کیسه .با کیسه خطرناک میشه بابا
  • IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
    6 0
    اینجوری شلغم پختن باعث می شود که مواد شیمیایی پلاستیک وارد شلغم شود، مثل نخوردن چایی در لیوان پلاستیکی، بهترین را پخت داشتی است.
  • م ف IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
    11 1
    چقدر بی فکر چقدر نسنجیده ؟همه می دونیم که پلاستیک با ابجوش خیلی مضره ،اقلا بگو توی شیشه مثل عصاره ی گوشت که درست نی کنیم
  • نسرین IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
    8 1
    ایا کیسه پلاستیک در آب می‌جوشد؟؟؟؟؟ مواد پلاستیکی و جوشیدن در آب جای بسی تفکر دارد
  • IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
    12 0
    کدام عاقلی کیسه فریزر را می پزد بیشتر دستور پخت شلغم سرطانی دادید اونم به زحمت خودت بخور که زودتر شرت کم شه
  • IR ۱۹:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
    3 0
    واقعا نمیدونی کیسه فریزر در ابجوش سرطانزاست؟....
  • IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
    2 0
    الاغ شلغم بو و مزه ش داروه ..
    • مینا IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۹
      0 0
      و اینک غذای سراسر سرطان ما آمادست😜
  • IR ۰۸:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۹
    1 0
    سلام با اینکار جز سرطان نصیبمان شود هیچ منفعتی نخواهیم دید.....‌