در صورتی که ممنوعیت مصرف سیب زمینی دارید یا به دنبال خوراکی جدید و جالب برای دورهمی یلدایی خود هستید، چیپس کدو حلوایی را امتحان کنید.

کدو حلوایی

به گزارش همشهری آنلاین، اگر طعم کدو را دوست داشته باشید این چیپس یک جایگزین عالی برای چیپس سیب زمینی است. چیپس کدو حلوایی ترد و برشته بسیار سالم تر از چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار است. این چیپس بخاطر استفاده از ادویه‌ها حسابی طعم‌دار شده و از این جهت مزه بهتری نسبت به کدوی طبیعی دارد که شاید مورد سلیقه هر کسی نباشد.

چیپس کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه چیپس کدو حلوایی

کدوی شکری نصف یک عدد

نمک دریا به میزان دلخواه

پودر دارچین به میزان دلخواه

آماده سازی ۱۵ دقیقه

زمان پخت ۳۰ دقیقه

طرز تهیه چیپس کدو حلوایی

فر را با حرارت ۱۰۵ درجه سلسیوس روشن کنید.

کدو را پوست کنده و با استفاده از رنده ورقه کن به صورت ورقه های نازک ببرید. هر چه ورقه ها نازک تر باشد چیپس ترد تر می شود.

در صورت تمایل، ورقه ها را با کاتر به فرم دلخواه برش بزنید.

چیپس کدو حلوایی

با توجه به اینکه هنگام پخت، چیپس کدو جمع می شود، برش هایتان خیلی کوچک نباشد، تقریبا دو برابر اندازه دلخواهتان برش بزنید.

می توانید ورقه ها را در روغن سرخ کنید، اما در اینجا برای سالم تر و رژیمی بودن چیپس، کدوها در فر برشته می شوند.

سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و ورقه های کدو را یک لایه در کنار هم روی سینی بچینید.

سینی را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که چیپس شروع به جمع شدن کرده، لبه‌ها موقع لمس کردن برشته احساس شوند و شروع به قهوه‌ای شدن کنند.

نکته : زمان پخت به میزان زیادی بستگی به اندازه چیپس دارد.

فر را خاموش کنید و بگذارید چیپس‌ها حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه و تا زمانی که فر سرد می شود داخل فر بمانند تا به طور کامل خنک شوند. این باعث می‌شود که رطوبت باقیمانده آن‌ها جذب شود.

چیپس کدو تنبل باید به طور کامل ترد و کرانچی باشد. روی چیپس نمک و دارچین بپاشید.

چیپس پس از مدت زمانی تردی خود را از دست خواهد داد و بیشتر نرم خواهد شد و بعد از روز اول نرمتر خواهد بود.

می‌توانید آن‌ها را دوباره در فر ترد و برشته کنید. چیپس کدو حلوایی را در ظرف در بسته نگهداری کنید.

چیپس کدو تنبل

برخی خواص کدو حلوایی

مهمترین خواص درمانی و فواید دارویی کدو تنبل شامل خاصیت ضد کرم، ضد سرطان به ویژه سرطان پروستات، ضد چربی، ضد سنگ ادراری، مدر و مانع تشکیل برخی کریستالها در کلیه های سنگ ساز و داری خاصیت ضد التهابی است.

کدو حلوایی و تخم آن سرشار از مواد معدنی نظیر منگنز، منیزیم، فسفر و تریپتوفان و همچنین منبع بسیار خوبی برای آهن، مس، ویتامین کا، ث، ب۶، است.

عنصر روی و سلنیوم نیز به مقدار زیاد در تخم کدو حلوایی یافت می شود.

خود کدو نیز حاوی این مواد بوده کلسیم، فسفر و پتاسیم در آن به مقدار فراوان یافت می شود.

بیشتر بدانید:

آشنایی با خواص کدو حلوایی

اینفوگرافیک | تفاوت کدو حلوایی و کدو تنبل | این کدو را بخورید تا لاغر شوید

کد خبر 817406

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha