در این مقاله به بررسی انواع مختلف پودر پروتئین پگاه از جمله پروتئین شیر و پروتئین وی پرداخته ایم. همچنن فروشگاه های معتبری مانند جیمارکت را برای خرید این محصولات پیشنهاد کرده‌ایم.

جیم مارکت

شرکت پگاه در سالهای اخیر اقدام به تولید انواع پودرهای پروتئین از جمله پروتئین شیر (MPC و MPI) و پروتئین وی (WPC و WPI) کرده است. این محصولات کاربردهای متنوعی در صنایع غذایی، تولیدات مختلف، مصارف ورزشی و پزشکی دارند. در ادامه به معرفی این محصولات و نظرات درباره آنها می پردازیم.

Mpc و Mpi پگاه چیست؟

MPC و MPI دو نوع مختلف از پروتئین شیر هستند. MPC (کنسانتره پروتئین شیر) با 65 تا 85 درصد پروتئین و MPI (ایزوله پروتئین شیر) با حدود 90 درصد پروتئین توسط پگاه تولید می‌شود.

روش تولید

با عبور شیر از فیلتر های خاص، پروتئین پشت فیلتر باقی ‌میماند و پروتئین شیر شکل میگیرد. در پروتئین شیر، بخش کازئین به شکل میسلار ‌است و بنابراین حاوی مقادیر قابل توجهی کلسیم و فسفات است. استفاده از شیر بدون چربی با کیفیت بالا که دارای حداقل تعداد کل میکروبی و اسپور باشد برای تولید پروتئین شیر با کیفیت ضروری است. با میکروفیلتراسیون (MF) در مرحله اولیه، حذف چربی شیر را انجام میدهند و راه برای تولید MPC یا حتی MPI هموار میشود.

انواع پروتئین شیر

پروتئین شیر را بر اساس درصد پروتئین میتوان دسته بندی کرد. با این توضیحات، پروتئین شیر به دو دسته زیر تقسیم میشود:

  • کنسانتره پروتئین شیر (MPC)
  • ایزوله پروتئین شیر (MPI)

پودر پروتئین وی پگاه چیست؟

پروتئین وی پگاه یکی از پر طرفداران ترین محصولات شرکت پگاه است. این محصول از سال 1397 در حال تولید است. شایان ذکر است پروتئین وی یکی از دو پروتئین موجود در شیر است. دانشمندان با روش های اولترافیلتراسیون اقدام به جمع آوری این پروتئین به صورت مستقیم از شیر یا مایع آب پنیر می کند.

در واقع سطح پروتئین وی موجود در شیر حدود 20 درصد از حجم کل پروتئین های تشکیل دهنده شیر و حدود 100 درصد از حجم کل پروتئین های تشکیل دهنده آب پنیر است. یعنی به عنوان مثال، در 100 گرم مایع آب پنیر، حدود 10 گرم پروتئین وجود دارد که این 10 گرم از نوع وی است.

در کارخانه شیر پگاه، پروتئین وی از آب پنیر تازه و در دو مدل 80 درصد کنسانتره و 90 درصد ایزوله تولید میشود.

انواع پروتئین وی

پروتئین وی پگاه در دو نوع زیر تولید میشود:

  • کنسانتره پروتئین وی (WPC)
  • ایزوله پروتئین وی (WPI)

در تصویر زیر میتوانید انواع مختلف پروتئین ها را مشاهده کنید:

بررسی آنالیز آزمایشگاهی پودر پروتئین پگاه و ذکر مزایا و معایب

بررسی تفاوت ها و مشخصات تغذیه ای هر نوع

هنگام خرید، یک مشخصه مهم برای خریداران، دریافت آنالیز آزمایشگاهی محصول است. خوشبختانه آنالیز تمام محصولات پگاه را در صفحه آنالیز محصولات فروشگاه جیمارکت ‌میتوانید مشاهده کنید. با کلیک بر روی دکمه زیر وارد بخش مربوطه میشوید:

بررسی آنالیز آزمایشگاهی پودر پروتئین پگاه و ذکر مزایا و معایب

نحوه مصرف و زمان مصرف

بسته به ‌مصرفی که از این محصولات ‌دارید، نحوه ‌استفاده متفاوت است. به طور مثال جهت کمک به فعالیت های ورزشی پروتئین شیر را که دیرهضم ‌است میتوان قبل از خواب و پروتئین های زودهضم را قبل و بعد از تمرین مصرف کرد. در کنار این موضوع، مصرف دوز استاندارد این محصول از اهمیت ویژه ای برخوردار ‌است که جهت اثربخشی، زیر نظر پزشک متخصص ورزشی یا مربی با تجربه محاسبه و مصرف شود.

مصرف مکمل های ورزشی – غذایی با انواع مایعات امکان‌پذیر ‌است ولی آب مناسبتر است. همچنین افزودن پروتئین در اسموتی، کیک، بستنی، لبنیات، فراورده های گوشتی و سایر مواد غذایی باعث افزایش غلظت، کرمی شدن، ایجاد کشش و ... می شود.

مزایای پروتئین پگاه چیست؟

در انتخاب یک محصول، همیشه ابتدا به مزایا و معایب آن بپردازید. همیشه یک نکته کلیدی وجود دارد، محصولی که طرفدار زیادی دارد، حتما از کیفیت بالایی برخوردار است. با ذکر این نکات و با توجه به بازار فروش محصولات ورزشی پگاه، اولین مزیتی که این محصول دارد، وجود یک برند شناخته شده ومعتبر به اسم پگاه است. از طرفی با توجه به اینکه شرکت پگاه بزرگترین شرکت لبنی خاورمیانه است، این مهم به حفظ کیفیت و کارامدی محصول ، رابطه مستقیمی دارد. اگر غیر از این بود، پگاه، پگاه نمیشد.

ما در این بخش چندی از مزایای مهم استفاده از پروتئین های پگاه را برای شما جمع آوری کرده‌ایم:

  • بهبود کیفیت استخوان، اندام و عضلات
  • کمک به افزایش کیفیت پوست، مو و ناخن به واسطه غنی بودن از مواد معدنی مفیدی از جمله فسفر، ویتامین ب و ...
  • ایجاد ریکاوری و ترمیم بافت عضلات آسیب دیده بعد از تمرین
  • کمک به تامین پروتئین و مواد معدنی ضروری بدن در طول شبانه روز
  • بهبود ضعف عضلانی و ایجاد انرژی مفید با کالری اندک
  • کمک به بهبود شل‌شدگی پوست و تامین مواد ضروری برای افراد تحت عمل بایپس معده

بررسی معایب

پروتئین به عنوان یک ماده غذایی ارگانیک و نیاز هر انسانی برای حفظ بقا است. با این تعریف، پروتئین ماده ای ضروری است. در واقع معایبی برای مصرف پروتئین پگاه نمیتوان قید کرد، مگر افراد دارای برخی از حساسیت ها یا بیماری هایی که در مصرف این چنین محصولات باید دقت کنند.

نکته مهم: پروتئین یک ماده غذایی سالم و ضروری برای حفظ حیات است. بخش وسیعی از بدن انسان از پروتئین تشکیل شده است. در حالت عادی، مصرف پروتئین باعث ایجاد مشکلی در بدن انسان نمیشود.

پودر پروتئین پگاه از کجا بخرم؟

اینکه ‌بدانید از کجا خرید کند، یکی از مهم ترین انتخاب های شما است. با بررسی و تماس با کارخانه پگاه، استعلام برخی از فروشگاه های مجازی معتبر اخذ شد. برخی از این فروشگاه ها gymarket.ir ،pegahproto.ir و roxanafit.ir است. در این بخش پوستر تزئینی از صفحه تماس با ما فروشگاه جیمارکت گذاشته ‌شده است.

بررسی آنالیز آزمایشگاهی پودر پروتئین پگاه و ذکر مزایا و معایب

دلیل معرفی این است، که این سه فروشگاه مستقیما با کارخانه پگاه خراسان همکاری دارند و در محدوده کارخانه مذکور مشغول فعالیت و خدمات رسانی هستند. برای مثال فروشگاه اینترنتی جیمارکت از سال 1397 اقدام به پخش گسترده محصولات پگاه در بستر اینترنت کرد.

شایان ذکر است که با تماس با کارخانه پگاه خراسان علاوه بر سه فروشگاه مذکور، فروشگاه های دیگری هم وجود دارند، از این رو با استعلام و بررسی فروشگاه ها، از اعتبار آن ها اطمینان حاصل کنید.

سخن پایانی

در زندگی امروز توجه مردم معطوف مواد غذایی سالم، ارگانیک و ورزش محور است. طبق این فرضیه، مصرف این گونه محصولات باعث بهبود کیفیت سطح سلامت و ایجاد یک زندگی سالم میشود. تولید پروتئین پگاه، باعث تحول در حوزه مکمل ها و بدنسازی شده ‌است. همچنین تولید مواد غذایی مبتنی بر پروتئین، باعث بهبود کیفیت و تامین پروتئین های مورد نیاز روزانه میشود.

با توجه به اینکه سرانه مصرف پروتئین در کشور ما بسیار پایین تر از سایر کشورها است، با مصرف چنین محصولاتی به حداقل معیار های مصرف مواد غذایی با ارزش نزدیک تر میشویم.

کد خبر 833891

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha