کنگر از آن دست سبزی‌های کوهی است که با آن غذاهای پرطرفداری از جمله خورش و آش درست می‌کنند. این غذاها به‌دلیل وجود کنگر، فصلی هستند چون این سبزی در بهار و تا اوایل تابستان برداشت می‌شود.

کنگر

همشهری: تا دیر نشده آستین‌ها را بالا بزنید و برای تهیه این آش فصلی خوش طعم دست به کار شوید. در ادامه روش پخت آش کنگر برای ۴ نفر آموزش داده می‌شود. توجه کنید که زمان پخت این آش خوش طعم حدود ۲ ساعت است؛ البته به شرطی که حبوبات را قبلا در آب خیسانده باشید. از طرفی با توجه به اینکه کنگر طبیعت گرم و خشکی دارد، این آش با ماست تهیه می‌شود.

مواد لازم:

تخم‌مرغ: یک عدد

آرد: یک قاشق سوپ‌خوری

ماست: یک لیوان

سبزی آش خردشده: یک کیلو

کنگر خرد شده: نیم کیلو

آب قلم:۴ لیوان

گندم و نخود: هر کدام ۱۰۰ گرم

پیاز سرخ‌شده و نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. پیازداغ، نخود و گندم را کمی تفت دهید و همراه آب قلم روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد.

۲.کنگر واش سبزی را به مواد آماده شده اضافه کرده و اجازه دهید تا آش کاملا بپزد.

۳. تخم‌مرغ را با آرد و ماست هم بزنید و روی آن کمی آب جوش بریزید.

۴-بعد از اینکه دمای مواد ولرم شد آن را داخل قابلمه مدام هم بزنید تا همراه آش چند دقیقه‌ای جوش بخورد.

۵. آش آماده شده را از روی حرارت بردارید و در ظرف موردنظرتان بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید.

نکته: برای آنکه ماست در آش به‌اصطلاح نبرد، آن را خیلی خوب بزنید و وقتی به آش اضافه کردید تا زمان جوش آمدن همزدن را ادامه دهید.

کد خبر 857511
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha