شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲
۰ نفر

کوکو در آشپزی ایرانی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. به انواع و اشکال مختلف هم پخته می‌شود؛ چون روش تهیه ساده‌ای دارد و به سرعت آماده می‌شود.

كوكو سيب زميني شكم پر

همشهری: ماده اصلی کوکو تخم‌مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب‌زمینی و ادویه می‌توانید استفاده کنید. دستور پخت چند نوع کوکو سیب‌زمینی ساده، جذاب و کم‌هزینه را از دست ندهید.

کوکو سیب‌زمینی شکم‌پر

مدت زمان پخت: یک‌ساعت و نیم

تعداد: ۵نفر

مناسب: همه گروه‌های سنی

مواد لازم :

سیب‌زمینی متوسط:۴عدد

پیاز: یک عدد

گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰گرم

تخم‌مرغ:۳عدد

جعفری خردشده: ۲قاشق غذاخوری

پودر سوخاری: ۲قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن: به میزان لازم

دستور پخت:

۱. سیب‌زمینی‌ها را شسته و آب‌پز کنید.

۲. برای تهیه مواد میانی کوکو، پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.

۳. ادویه‌ها و گوشت چرخ‌کرده را با پیاز مخلوط کنید. پس از سرخ شدن گوشت، نمک و یک قاشق غذاخوری رب را اضافه کنید.

۴. سیب‌زمینی‌های آب‌پز را رنده و در ادامه تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به آن اضافه کنید.

۵. پودر سوخاری، جعفری خردشده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن را به مواد درون کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۶. از مواد سیب‌زمینی به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست خود پهن کنید. مقداری از مواد گوشتی را داخل آن ریخته و دوباره کمی از مواد سیب‌زمینی را روی آن بگذارید. کوکو سیب‌زمینی را جمع کرده و آن را به شکل دلخواه فرم‌ دهید.

۷. کوکوها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.

نکته:

- استفاده از آب هنگام اندازه کردن مواد کوکو باعث می‌شود که مواد به‌دست شما نچسبند.

کد خبر 857939
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IQ ۱۷:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۹
    0 0
    کوکو سیب زمینی دو جور درست میشه یک شیوه سیب زمینی اپبز میکنی بعد میشه کو کو سیب زمینی یک جور هم هست سیب زمینی بصورت خام با مواد دیگه سرخ میشه خام ش بیشتر طعم ش بهتره کمتر روغن هم میکشه سیب زمینی اپبز زیاد روغن میکشه خلاصه هر جور راحتید درست کنید