سه‌شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
۰ نفر

امروزه غذاهای نذری ‌ماه محرم تنوع بسیاری پیدا کرده‌اند و پخت انواع پلوها و خورشت‌ها تا پیش‌غذاهای خوش‌طعم و لذیذ رواج دارد. این میان آش هم جزو غذاهایی است که به‌عنوان نذری طرفداران زیادی دارد.

آش جو

همشهری: این غذا معمولا به‌صورت عصرانه یا ناهار بین عزاداران توزیع می‌شود. در ادامه طرز تهیه آش جو برای ۱۰۰ نفر را بخوانید.

مواد لازم:

جو پوست گرفته: ۲ کیلوگرم

بلغور گندم: یک کیلوگرم

سبزی آش: ۱۲ کیلوگرم

آب قلم: به میزان لازم

پیاز: ۱۰ عدد متوسط

نعناخشک، ‌روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۲ ساعت

مدت زمان پخت: ۴ ساعت

طرز تهیه:

۱. ابتدا جو و گندم را شسته و داخل قابلمه بریزید، سپس روی آن آب‌قلم و آب‌جوش ریخته، روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید گندم و جو به آرامی بپزد.

۲. سبزی‌ها را بعد از شستن و خردکردن به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ سبزی تیره نشود.

۳. وقتی سبزی پخته و با گندم و جو کاملا ترکیب شد، کشک را می‌توانید اضافه کنید.

۴. پیازها را نگینی خرد کرده و نعنارا هم بخیسانید و آبکش کنید و سپس به‌صورت جداگانه در تابه‌ای داغ با روغن سرخ کنید.

۵. وقتی ‌آش جا افتاد با پیاز داغ و نعناداغ سرو کنید.

نکته: این‌ آش را می‌توانید با گوشت چرخ‌کرده هم درست کنید. برای این کار بعد از اضافه کردن سبزی گوشت تفت داده شده را به آن اضافه کنید.

کد خبر 865692
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha