هندوانه، با طعم شیرین، کالری کم و آب فراوان، یکی از خنک‌کننده‌ترین میوه‌های فصل گرما است. اما لذت بردن از هندوانه فراتر از خوردن قاچ‌های بزرگ است.

آب هندوانه و آب میوه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزیاتو، این میوه شگفت‌انگیز را می‌توان در طیف وسیعی از غذاها و نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار داد. از کوکتل‌های خوشمزه گرفته تا سالادهای تند و تیز، در ادامه با مجموعه‌ای از روش‌های خلاقانه برای لذت بردن از این میوه دوست‌داشتنی در تابستان آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید تا دنیای جدیدی از طعم‌ها و مزه‌ها را با هندوانه تجربه کنید.

سالاد هندوانه و پنیر فتا
ساده، شیرین و شور، و در مجموع بسیار خوشمزه. آن را با کمی نمک، فلفل، روغن زیتون فرابکر و برگ‌های نعناع طعم‌دار کنید. می‌توانید آن را به تنهایی یا به عنوان غذای جانبی میل کنید. این سالاد با گوشت‌های کبابی یا کتلت‌های سبزیجات بسیار دلپذیر می شود.

هندوانه کبابی
مانند آناناس کبابی، هندوانه نیز شیرینی خود را حفظ می‌کند، با طعم دودی اضافه شده. می‌توانید کمی عسل به آن اضافه کنید یا آن را در سالاد بریزید.

سالسای هندوانه
غذای خود را با کمی سالسای هندوانه تند کنید. می‌توانید پیاز، گوجه فرنگی و فلفل مورد علاقه خود را با آن مخلوط کنید.

چیپس هندوانه
نتیجه خشک کردن برش‌های هندوانه، یک اسنک خوشمزه می شود. آنها مانند چیپس سیب زمینی ترد نمی‌شوند، اما با این حال طعم فوق‌العاده‌ای خواهند داشت.

پیتزای هندوانه
این پیتزای هندوانه را می‌توان با مواد مختلفی درست کرد. پیشنهاد ما پنیر فتای خرد شده و بلوبری است. پیاز قرمز، گردو یا ژامبون نیز گزینه‌های خوبی هستند.

گاسپاچوی هندوانه
این سوپ سرد اسپانیایی به طور سنتی با گوجه فرنگی و سبزیجاتی مانند خیار و فلفل درست می‌شود. اضافه کردن هندوانه به آن طعم جالبی به آن می‌دهد.

ژله هندوانه
می‌توانید در محلول ژلاتین چند تکه هندوانه بیندازید، تا وقتی سفت شد، این ژلاتین میوه‌ای خنک را داشته باشید.

یخ‌های مکعبی هندوانه
به جای خنک کردن نوشیدنی‌ها با یخ‌های مکعبی معمولی، چند تکه هندوانه را منجمد کنید و از آنها استفاده کنید.

سوربه هندوانه
این دسر خنک به دلیل داشتن آب زیاد، سبک‌تر از بستنی است.

بستنی هندوانه
می‌توانید هندوانه یخ زده را با مخلوط کردن آن با ماست یا شیر نارگیل در غذاساز امتحان کنید.

هندوانه شکلاتی
اگر عاشق شیرینی هستید، این ترکیب را امتحان کنید. مکعب‌ها یا برش‌های هندوانه را در سس روغن نارگیل در شکلات ذوب شده، غرق کنید. بگذارید سفت شود و یک لقمه شیرین خوشمزه برای خودتان درست کنید.

سیخ‌های هندوانه و پنیر فتا
شیرینی تازه هندوانه و شوری پنیر فتا با هم خیلی خوب جور می‌شوند. اینها را به عنوان پیش غذا برای مهمانان خود سرو کنید.

یخمک هندوانه و لیمو
برای درست کردن این یخمک‌ها، مکعب‌های هندوانه، شیرین کننده مایع و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. کمی نمک اضافه کنید و تمام!

هندوانه تند
می‌توانید با پاشیدن کمی پودر یا پرک فلفل روی برش‌های معمولی هندوانه خود، طعم تندی به آن بدهید.

پینا کولادای هندوانه
از اینکه آناناس، نارگیل و هندوانه با هم چقدر خوشمزه می شوند، شگفت‌زده خواهید شد.

یخمک موهیتو هندوانه
یک افزودنی عالی دیگر برای مهمانی تابستانی، این یخمک‌ها با مخلوط کردن موهیتو با هندوانه درست می‌شوند.

سالاد کاپرزه هندوانه
این سالاد ساده ایتالیایی را می‌توان با هندوانه درست کرد. دستور اصلی شامل موزارلا است، اما می‌توانید به جای آن کمی پنیر فتا یا هالومی اضافه کنید.

سالاد کاپرزه هندوانه و توت فرنگی
می‌توانید با اضافه کردن مقدار زیادی توت فرنگی، طعم بیشتری به این میوه تابستانی بدهید!

ترشی پوست هندوانه
برای خوردن هندوانه به روشی متفاوت می‌توانید ترشی پوست هندوانه را به انواع غذاها از جمله سالادها، خوراک‌های سرخ شده و ساندویچ‌ها اضافه کنید.

آگوا فرسکای هندوانه
چند تکه هندوانه را با آب لیموی تازه، آب، شکر و نعناع تازه مخلوط کنید تا این نوشیدنی خوشمزه تابستانی را داشته باشید.

سیخ‌های هندوانه
بچه‌ها و بزرگسالان عاشق این سیخ های جذاب است. همه آن را دوست دارند! برای جذاب‌تر کردن ظاهر آنها، اگر می‌توانید هندوانه را به شکل‌های مختلف برش دهید.

کد خبر 873310

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha