همشهری آنلاین: همین تنوع غذایی باعث شده تا جذابیت غذاهای ایرانی زبانزد همه افراد باشد.
هویج پلو کازرونی
آمادهسازی:۳۰دقیقه
پخت:۶۰دقیقه
برای: ۴نفر
مواد لازم:
برنج: ۳پیمانه
ماش: یک دوم پیمانه
هویج: ۵ عدد متوسط
شوید خشک: ۶قاشق غذاخوری
پیاز: ۳ عدد
سیر: یک حبه
گوشت چرخکرده:۲۵۰ گرم
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
آب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: ۲قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
۱. ماش را بپزید. برنج را هم داخل آب نمک خیس کنید. پوست هویجها را بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید.
۲. یک عدد پیاز و سیر رنده شده را تفت دهید، سپس هویج رنده شده را به همراه زعفران دم کرده، آب نارنج و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و ۱۰دقیقه تفت دهید.
۳. ماشها را پخته و به مواد تابه اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید. سپس برنج را آبکش کنید. ته قابلمه را چرب کرده و کمی نمک و زعفران به آن اضافه کنید و سیبزمینی را برای ته دیگ داخل قابلمه بچینید.
۴. مقداری برنج درون قابلمه ریخته و ترکیب ماش، هویج و شوید خشک را به آن بیفزایید. لایه لایه برنج و مواد را اضافه کنید و در نهایت با گذاشتن دمکنی روی در قابلمه، آن را روی شعله ملایم قرار دهید.
۵. گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب کرده و آن را قلقلی کرده و سرخ کنید.
نکته: برای تزئین پلو با هویج از گوشت قلقلی استفاده کنید.
نظر شما