زرشک پلو مجلسی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی از آن استفاده می کنند.

زرشک پلو با مرغ رولی

به گزارش همشهری آنلاین، زرشک پلو با رول مرغ شکم پر یکی از انواع غذاهای لاکچری رستورانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای ایرانی به شیوه جدید به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ ۳ عدد

زرشک سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

زردچوبه نصف قاشق چای خوری

پاپریکا ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

فلفل پولبیبر ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

پسته و خلال بادام در صورت دلخواه

مواد لازم برای سس

پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ

گوجه فرنگی رنده شده ۳ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

آب زعفران ۳ قاشق غذا خوری

آب پرتقال یک سوم لیوان

قند ۱ تا ۲ عدد اختیاری

عصاره سبزیجات ۱ عدد

کره ۱ قاشق غذا خوری

زردچوبه نصف قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

مواد لازم برای برنج

برنج ۴ پیمانه

سیب زمینی رنده شده ۲ عدد

نمک به میزان لازم

زرشک سرخ شده برای تزیین

زرشک پلو را به شیوه جدید درست کنید | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رولی شکم پر

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه زرشک پلو با رول مرغ شکم پر ابتدا سینه مرغ تمیز شده را می کوبیم تا کمی نازک شود. بعد درون ظرفی جدا سینه مرغ را با تمام ادویه های ذکر شده مزه دار می کنیم و روی یک سطح صاف سلفون پهن می کنیم.

مرحله دوم

زرشک تفت داده شده را به صورت یک نوار روی مرغها می چینیم و بعد مرغها را رول می کنیم و گوشه های آن را خوب می بندیم و میگذاریم در داخل فریزر به مدت یک ساعت بماند. در این فرصت سس مرغ را آماده می‌کنیم.

مرحله سوم

اول پیاز را شسته و پوست می کنیم و خرد می کنیم. سپس یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داف شود. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

یک تابه دیگر برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. گوجه خرد شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد از این که مواد خوب سرخ شد، پیاز و ادویه سرخ شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس کمی آب اضافه می کنیم و می گذاریم که سس با دمای پایین جا بیفتد و گوجه فرنگی ها به طور کامل پخته شود. حالا مرغ رول شده را از فریزر در می آوریم و کمی آرد به آن می زنیم و سرخ می کنیم.

مرحله ششم

خوب که همه ی اطراف مرغ سرخ شد می گذاریم به مدت یک ساعت در سس آماده شده در دمای کم بپزد. در این فاصله برنج را آماده می کنیم. برای این کار، یک قابلمه را با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید.

مرحله هفتم

برنج را که یک ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کرده ایم، درون آب جوش می ریزیم و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد. وقتی برنج نیم پز شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. سیب زمینی ها را شسته و پوست کرده و رنده می کنیم.

مرحله هشتم

با دست فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود. به سیب زمینی ها زعفران و روغن و کمی نمک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. یک قابلمه برداشته و سیب زمینی ها را ته قابلمه می ریزیم. سپس برنج آب کش شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا دم بکشد.

مرحله نهم

کمی از برنج را درون یک کاسه ریخته و زعفران و زرشک سرخ کرده را به آن اضافه می کنیم. سپس برنج را درون یک دیس می کشیم و با برنج زعفرانی و زرشک تزیین می کنیم. مرغ ها را هم همراه با سس کنار برنج یا جدا در ظرف دیگر می ریزیم و سرو می کنیم.

کد خبر 907477
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha