مواد لازم برای 4 نفر:
فلفل دلمهای: 4 عدد، به رنگهای مختلف
روغن گیاهی:2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: یک پیمانه
سیر خرد شده: سه حبه
ذرت پخته شده: دو پیمانه
پنیر رنده شده فتا: 170 گرم
برنج پخته: سه پیمانه
فلفل سیاه: دو قاشق چایخوری
پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا در قسمت بالای فلفل سوراخی ایجاد کنید سپس، تخمها و گوشتهای درون فلفل را بیرون آورید.
• فلفلها را به مدت 2 دقیقه درون آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شوند سپس آنها را درون آب بیرون آورید.
• سیر و پیاز و ذرت را درون روغن روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
• درون یک کاسه بزرگ، مخلوط ذرت و سیر و پیاز را با پنیر فتا، برنج و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید.
• با قاشق مخلوط تهیه شده را درون فلفلهای دلمهای بریزید و روی آنها، پنیر پارمسان بریزید.
• ظرف پختی که قرار است فلفلهای دلمهای درون آن پخته شوند را کمی چرب کنید.
• ظرف محتوی فلفلها را درون فر به مدت 30 دقیقه حرارت دهید.
• غذای آماده شده را با سبزیجات دلخواهتان میل کنید.