به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، مصطفی محمد نجار طی سخنانی در نشست کمیسیون ماده 10 احزاب با بیان اینکه " قانون احزاب در سال 61 یعنی 27 سال پیش تصویب شده است و تاکنون نیز تغییری در آن اعمال نشده است" اظهار کرد: این قانون هماکنون با توجه به مقتضیات روز یک سری نقاط ضعف دارد که بازنگری در این قانون را ضروری میکند.
وی تاکید کرد: کمیسیون ماده 10 احزاب باید با کار کارشناسی دقیق و استفاده از نظرات و پیشنهادات متخصصان برای بازنگری در قانون احزاب اقدام کند و سپس این قانون برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.
وی با بیان اینکه " امروز احزاب و تشکلها ابزار کارهای سیاسی در هر جامعه ای از جمله ایران است" خطاب به اعضای کمیسیون ماده 10 احزاب تاکید کرد: باید زمینه تشکیل و فعالیت احزاب قوی را در جامعه فراهم کنید.
وزیر کشور همچنین با بیان اینکه " احزاب سیاسی باید صیانت و پاسداری از ارزشهای الهی را سرلوحه کارهای خویش قرار دهند و تمام اعمال و رفتارهای آنها باید مبتنی بر ارزشهای ناب الهی باشد" تصریح کرد: احزاب باید همواره به عنوان پل ارتباطی مردم و دولت نقش ایفا کنند.
وی یکی دیگر از وظایف احزاب را سازماندهی افراد، تجمیع نیروهای پراکنده و نیروسازی بیان کرد و گفت: اگر احزاب به این وظایف خود عمل و نیروها را در مجاری صحیح هدایت کنند نه تنها از تخریب ساختارهای سیاسی و اجتماعی جلوگیری میکنند بلکه در راستای حفظ و تداوم ساختارهای سیاسی و اجتماعی قدم بر میدارند.
در ابتدای این جلسه نیز معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس کمیسیون ماده 10 احزاب ، گزارشی از فعالیت کمیسیون ماده 10 احزاب به وزیر کشور ارائه کرد.
سید صولت مرتضوی گفت: از سال 61 تا سال 84 حدود 200 تشکل سیاسی از این کمیسیون مجوز فعالیت گرفتهاند در حالیکه در 4 سال گذشته یعنی در دولت نهم 50 تشکل سیاسی مجوز فعالیت گرفتهاند که این نشان دهنده فعال بودن کمیسیون ماده 10 احزاب است.
وی افزود: هماکنون بررسی پروندهها در کمیسیون ماده 10 احزاب به روز شده است و در این کمیسیون پرونده راکد و بلاتکلیف وجود ندارد.