مواد لازم برای 12 تخممرغ نصفه:
تخممرغ: 6 عدد، در دمای اتاق
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
سس مایونز: سه قاشق غذاخوری
خردل: یک قاشق چایخوری
پیازچه، جعفری و سیر خرد شده: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
• یک قابلمه متوسط را تا نیمه، آب ریخته و بجوشانید.
• تخممرغها را درون آب جوش ریخته و روی حرارت کم به مدت 15 دقیقه بجوشانید.
• تخممرغها را درون آب یخ قرار داده، تا خنک شوند.
• تخممرغها را پوست کنید و آنها را از وسط نصف کرده و زرده آنها را بیرون آورید.
• سفیده تخممرغها را که اکنون دو نیم شده به صورت کاسه درون دیس مورد نظر بچینید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.
• با استفاده از چنگال، زردههای تخممرغ، سس مایونز، خردل، پیازچه، جعفری، سیر و نمک و فلفل را در ظرفی له کرده و به صورت پوره درآورید.
• اگر مخلوط، سفت شده میتوانید یک قاشق چایخوری آب به هر زرده اضافه کنید.
• درون سفیدهها را با مخلوط آماده شده، پر کنید و اگر تا یک ساعت دیگر، قصد خوردن آنها را ندارید، آنها را درون یخچال قرار داده تا خنک بمانند.[تزیین تخممرغ برای کودکان]