زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه
مواد لازم برای 4- 3 نفر:
تخممرغ : 6 عدد
سس مایونز: یک چهارم پیمانه
خردل: یک قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیموی تازه: یک قاشق چایخوری
تره خرد شده، یک قاشق غذاخوری
سس فلفل: کمی
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد: یک پیمانه
تخممرغ همزده:2 عدد
پودر سوخاری: یک پیمانه
جعفری برای تزیین
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
• در یک قابلمه، مقداری آب سرد ریخته و تخممرغها را درون آن بجوشانید.
• قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید تخممرغها حدود یک ربع در همان آب باقی بمانند.
• تخممرغها را پوست کنده و از طول به دو نیم تقسیم کنید.
• زرده آنها را بیرون آورده و در کاسهای بریزید و سس مایونز، خردل، پوست لیمو، تره، سس فلفل و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید و به صورت پوره درآورید.
• درون سفیدهها را با مخلوط زرده، پر کنید.
• درون یک سرخ کن عمیق، روغن را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
• در یک کاسه متوسط، یک پیمانه آرد بریزید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
• در کاسهای دیگر، تخممرغ همزده و در کاسه سوم، یک پیمانه آرد سوخاری بریزید.
• تخممرغها را ابتدا درون آرد، سپس درون تخممرغهای همزده و در آخر درون آرد سوخاری بغلطانید.
• تخممرغها را خیلی آرام، درون روغن داغ قرار داده و تا زمانی که طلایی رنگ شوند آنها را سرخ کنید.
• سپس آنها را از روغن بیرون آورید و روی کاغذ خشک کن آشپزخانه قرار دهید تا روغنهای اضافی آنها جذب دستمال شوند.
• روی تخممرغها در صورت نیاز نمک و فلفل بپاشید و روی آنها را با برگهای جعفری تزیین کنید.