مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: پیاز به دلیل داشتن ویتامینهای گروه B آرامبخش است و به دلیل داشتن ویتامین C اثر ضدالتهابی دارد.
وی گفت: مصرف پیاز برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی بسیار مفید است و افرادی که احتمال بروز بیماریهای قلبی و عروقی در آنان زیاد است مثل سالمندان و میانسالان اگر نصف پیاز را در روز مصرف کنند 20 تا 30 درصد کلسترول بد خون آنها کاهش پیدا کرده و کلسترول خوب خون آنها افزایش مییابد.[کلسترول؛ خوب، بد یا زشت؟]
پیاز به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی میتواند از ایجاد سلولهایی که با تغییر شکل خود موجب بروز سرطان میشوند، جلوگیری کند.
پیاز برای رشد مو موثر است. در درمان یبوست، میگرن، چاقی، پروستات، بواسیر، یرقان و ورم گلو، پیاز میتواند مفید باشد.[چطور پروستات کار میکند؟]
وی افزود: پیاز دارای خاصیت ضدالتهابی است و می تواند علائم التهاب مثل درد، تورم، آرتروزها و دردهای نواحی مختلف را تسکین دهد.
هفته نامه آشپزی خانواده سبز - شماره 37