به گزارش ایسنا، دکتر ابوالقاسم جزایری ضمن بیان مطلب افزود: بوفه مدارس میتواند با فروش مواد غذایی مناسب مانند ساندویچهای نان و پنیر یا تهیه بستهبندی میوه مانند سیب و خیار به تغذیه دانشآموزان کمک قابل توجهی کند.
وی تأکید کرد: صبحانه سنتی مانند نان، پنیر و شیر، سبب تمرکز حواس میان دانشآموزان میشود.
دکتر جزایری با بیان اینکه در کشور ما مصرف میوه به عنوان میان وعده در میان دانشآموزان فرهنگسازی نشده است، افزود: در حال حاضر در بوفه مدارس، مواد غذایی نامناسب مانند چیپس، کالباس و سوسیس توزیع میشود که لازم است با مساعدت مسئولان مدارس، اولیاء و وزارت بهداشت، میان وعدههای مناسب و سالم را در اختیار دانشآموزان قرار داد.[مصرف سوسیس و کالباس برخی بیماریهای پوستی را تشدید میکند]
وی خاطرنشان کرد: هر ماده غذایی که در مدارس توزیع میشود، باید پروانه ساخت از وزارت بهداشت و مهر استاندارد داشته باشد.
دکتر جزایری با تأکید بر این که خانوادهها نقش مؤثری در عادات تغذیهای فرزندانشان دارند، توصیه کرد: در سفرههای غذایی به جای مصرف نوشابههای گازدار از دوغ کم نمک همراه با وعدههای غذایی استفاده شود.