به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، بریان واسنیک، روانشناس دانشگاه کورنل که سرپرستی این تیم از متخصصان تغذیه را برعهده داشته خاطرنشان کرد: مردم تصور نمیکنند که اقدامی به این سادگی بتواند روی الگوی خوردن آنها تاثیر بگذارد.
وی تصریح کرد: اکثر ما آنقدر مشغله داریم که قادر نیستیم روی هر لقمههای که میخوریم دقت کنیم اما میتوانیم شرایط و فضا را به گونههای تغییر دهیم که به جای اینکه به ضررمان باشند به نفعمان کار کنند.
استفاده از لقمههای کوچک درغذا و کاهش فرسودگی معده
به گزارش اسکای نیوز، وانسیک میگوید این راهکار حتی در مورد نوشیدنیها هم کاربرد دارد. مطالعات واسنیک نشان داد مردم در لیوانهای کوتاه و پهن 37 درصد بیشتر از لیوانهای باریک و بلند مایعات مصرف میکنند.
شرح این مطالعه در صد و نوزدهمین کنوانسیون سالانه انجمن روانشناسی آمریکا ارائه شده است.