به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی، ربکا مورای در مقالهای که 27 آگوست در خبرگزاری اینترپرس سرویس منتشر شده است، بیان میکند که چگونه روسپیگری و دلالان زنان طی دوران پس از اشغال نظامی نیروهای آمریکایی در عراق رواج یافته است.
طی هشت سال گذشته این کشور شاهد خشونت پیوسته و حملات تروریستی مرگبار بوده که موجب آسیب دیدن موسسات ملی، فقیر شدن مردم و جدایی خانوادهها و محلهها شده است.
مورای در این مقاله به نقل از بیانیه عفو بینالملل میگوید: جنگها و کشمکشها همواره در هر جایی موجب افزایش سطح بالای خشونت نفرتانگیز علیه زنان و دختران هستند.
این مقاله همچنین به بیان داستان رانیا میپردازد که در شانزده سالگی توسط افسران ارتش صدام، دیکتاتور اعدام شده عراق، در جریان سرکوب وحشیانه شیعیان عراقی در جنوب این کشور در سال 1991 مورد تجاوز جنسی قرار گرفت.
رانیای طرد شده به بغداد فرار میکند در نهایت به دام دلالان خانه فساد میافتد.
او میگوید که دلالان زنان، دختران باکره به مبلغ 5000 دلارفروخته و به شمال عراق، سوریه و امارات متحده عربی قاچاق میکنند.
رانیا پس از این که شش سال پیش به اتهام همکاری با تروریستها توسط نیروهای آمریکایی بازداشت و به بازداشتگاه القادمیه بغداد منتقل میشود. پس از مدتی یک سازمان کمک به زنان با وی تماس برقرار کرده و خواهان همکاری میشود. رانیا برای این سازمان شروع به کار میکند و مخفیانه با خانههای فساد ارتباط برقرار کرده و اطلاعات مربوط به خانههای فساد را در اختیار این سازمان قرار میدهد.
رانیا و دو دختر دیگر در یکی از یافتههای دلخراششان خانهای را در منطقه الجیهاد بغداد کشف کردند که دختران شانزده ساله در آن منحصرا در اختیار پرسنل نظامی آمریکا قرار میگرفتند.
مالک این روسپیخانه به رانیا گفته است که یک مترجم عراقی کارمند آمریکاییها به عنوان دلال عمل کرده و این دختران را به یک پایگاه هوایی آمریکایی برده و آنها را از آنجا به این خانه بازمیگرداند.
عراق پیش از آغاز جنگ خلیج فارس در سال 1991 یکی از کشورهایی بود که بیشترین میزان زنان باسواد در خاورمیانه را داشت و بیشتر زنان این کشور در مشاغل حرفهای مانند پزشکی و آموزش مشغول به کار میشدند.
طبق گزارش سال گذشته سازمان کمکرسانی کلیسای نروژ، جنگ آمریکا و هرج و مرجی که ایجاد کرد نسبت به عوامل دیگر تاثیر بیشتری در افزایش روسپیگری در عراق داشته است.