به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری یونایتد پرس، فیل لمپرت کارشناس تغذیه در آمریکا گفت: میوه و سبزیجات دارای رنگ قرمز حاوی موادی هستند که خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش میدهند ،سبب کاهش فشار خون میشوند، روند رشد تومورها را کند میکنند و میزان لیپوپروتئینها - کلسترول بد خون - را نیز کاهش میدهند.
گوجه فرنگی و هندوانه دارای نوعی آنتی اکسیدان به نام لیکوپین هستند که برای سلامت چشمها و درمان پروستات مفید است.
گوجه فرنگی پخته شده و رب گوجه، سس کچاپ و همچنین گوجه فرنگیهای کنسرو شده دارای میزان زیادی لیکوپین هستند. آب زغال اخته که برای جلوگیری از عفونت ادرار مفید است همچنین میزان کلسترول خوب خون و مواد آنتی اکسیدان را در بدن افزایش میدهد.
سیب قرمز نیز منبع غنی ویتامین سی، فیبر و آنتی اکسیدان هاست.
توت فرنگی حاوی مقادیر زیادی ویتامین سیمنگنز است. منگنز به کاهش رادیکالهای آزاد در بدن کمک میکند، سبب استحکام استخوانها میشود، عملکرد غده تیروئید را بهبود میبخشد و میزان قند خون راتنظیم میکند.
گیلاس حاوی ملاتونین و انتی اکسیدان است که به تنظیم الگوی خواب طبیعی بدن کمک میکند و از زوال عقل جلوگیری میکند، میزان تورم، درد،خطر ابتلا به سرطان، بیماریهای قلبی، دیابت، آلرژیها را کاهش میدهد.
فلفل دلمهای قرمز نیز سرشار از ویتامین آ و ب 6 است که به بهبود خلق و خو و خواب کمک میکند.