همشهری آنلاین: کارشناسان تغذیه و سلامت در دانشگاه کورنل با انجام آزمایشات جدیدی دریافتند که مصرف بیشتر تخم‌مرغ در دوران بارداری خطر بروز بیماری‌های مزمن و متابولیکی ناشی از استرس نظیر دیابت و فشار خون بالا را در سال‌های آتی زندگی کودک کاهش می‌دهد.

تخم‌مرغ

 ماده مغذی موسوم به کولین که در حجم بالایی در تخم‌مرغ وجود دارد، این تاثیر مفید را روی جنین بر جای می‌گذارد.

این کارشناسان می‌گویند: آزمایشات اخیر نشان می‌دهد که کولین می‌تواند از تاثیرگذاری استرس مادر روی جنین در دوران بارداری، جلوگیری کند.

به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، در مطالعات پیشین نشان داده شد که تماس زیاد جنین با هورمون استرس (کورتیزول) در دوران بارداری که اغلب ناشی از اضطراب و افسردگی در مادر است، نوزاد را در سنین بالاتر در معرض ابتلا به بیماری‌های مزمن مرتبط با استرس قرار می‌دهد.

در این آزمایشات تاکید شد که تخم‌مرغ منبع غنی از کولین است که در زرده آن موجود بوده و ماده‌ای موثر در جلوگیری از تاثیر مخرب هورمون استرس بر روی جنین است.

کد خبر 180118
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز