جمعه ۳۱ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۶
۰ نفر

وقتی حرف از مرهم به میان می‌آید بسیاری یاد همیان‌های قدیمی می‌افتند که کیسه‌هایی چرمی برای نگهداری مرهم بودند.

مرهم

امروزه اما مرهم‌های تجاری که به تولید انبوه رسیده‌اند و حاوی داروهای لازم گیاهی‌اند، کار افرادی را که به طب سنتی و پیشنهادهای گیاه‌درمانگران علاقه‌مندند و اعتماد دارند، بسیار آسان کرده است. با این حال بسیاری از مرهم‌های پیشنهاد و سفارش‌شده گیاه درمانگران نیز هستند که در داروخانه‌های گیاهی وجود ندارند و افراد برحسب نسخه گیاه‌درمانگر همان‌گونه که مکررا در ستون نسخه طبیعت نیز گفته‌شده، خودشان باید این مرهم‌ها را بسازند.

برای ساختن یک مرهم خوب با ساییدن گیاه و ریختن آب روی آن می‌توان شروع کرد. در قدم بعدی این محلول را باید بین 15تا 30دقیقه جوشاند. بعد از جوشاندن، باید به این محلول کمی روغن گیاهی اضافه کرد و به آرامی حرارت داد تا کل آب محلول تبخیر شود و در نهایت نیز چربی حیوانی و یا موم عسل برای قوام مرهم به آن اضافه کرد. یک مرهم گیاهی را که خوب درست شده باشد می‌توان تا یک‌سال نگهداری کرد.نکته قابل توجه اینکه مرهم‌های گیاهی مانند ضماد استفاده می‌شوند با این تفاوت که دیگر نیازی به باندپیچی‌کردن موضع نیست.

کد خبر 185293
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز