گلکلم پخته و له شده، بافتی نرم و خامهای را به سوپ میدهد که بسیار هم لذیذ است.
مواد لازم برای 4 نفر:
- یک عدد گلکلم متوسط
- یک عدد پیاز متوسط (درشت خرد شود)
- 475میلیلیتر یا 2 پیمانه آب مرغ
- 475 میلیلیتر یا 2 پیمانه شیر کمچرب
- 3 قاشق سوپخوری گردو خرد شده
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- پودر فلفل قرمز و مقداری گردو خرد شده برای تزئین
طرز تهیه:
1 – برگهای سبز گل کلم را بکنید و گلهای آن را از هم جدا کنید و بشویید. سپس قابلمهای آماده کنید و گلکلم را به همراه پیاز خرد شده و آب مرغ در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
2 – بعد از اینکه آب مرغ به جوش آمد، در ظرف را بگذارید تا گلکلمها بپزند؛ برای این منظور، معمولا حدود نیم ساعت زمان کافی است. پس از اطمینان از پخت گلکلم، شیر و گردو را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت. سپس این مخلوط را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کمی که از حرارت افتاد، داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا مخلوط به مایهای نرم و پورهمانند تبدیل شود.
3 – حالا دوباره مایه را به قابلمه برگردانید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. در پایان سوپ را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و پس از تزئین آن با مقداری گردوی خرد شده و فلفل قرمز، سرو کنید.