سه‌شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۰ - ۰۶:۲۳
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: قبل از این که این سوپ سالم و مغذی را میل کنید یک قاشق خامه به آن اضافه کنید.

آشنایی با روش تهیه سوپ کدو سبز

زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 4- 3 نفر:

قارچ: یک پیمانه، خرد شود

کدو سبز: 2 عدد، خرد شود

آب مرغ: 3- 2 پیمانه

پیاز: یک عدد، خرد شود

گشنیز: یک قاشق غذاخوری، خرد شود

آب لیموی تازه: نصف قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به اندازه لازم

روغن زیتون: 2- 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- درون قابلمه‌ای پیازهای خرد شده را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

2- قارچ‌های خرد شده را به ظرف اضافه کرده و نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کنید و 5 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

3- کدوها را به ظرف اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

4- آب مرغ را به ظرف اضافه کرده بگذارید بجوشد.

5- چند دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت بردارید گشنیز‌های خرد شده و آب لیمو را به محتویات درون آن اضافه کرده و کمی آن‌ها را حرارت دهید.

6- ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

7- با استفاده از یک هم‌زن و یا دستگاه غذاساز سوپ را کاملا نرم کنید.

8- سوپ آماده شده را درون ظرف‌های از قبل آماده شده بریزید و میل کنید.

سوپ کدو سبز

www.1001recipe.com

کد خبر 147479
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز