مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
۰ نفر

برای اینکه با غذاهای بین‌المللی و خوراک مردم کشورهای دیگر آشنا شوید، حتما لازم نیست به راه دور سفر کنید. می‌توانید خودتان آستین بالا بزنید و با ساده‌ترین مواد، غذاهای محبوب مردم شرق و غرب و شمال و جنوب جهان را بپزید.

غذاي خارجي با حبوبات

همشهری آنلاین: بسیاری از غذاهای محبوب بین‌المللی، بدون مرغ و گوشت و با ترکیبی از حبوبات و گروه‌های غذایی دیگر تهیه می‌شوند.

حمص لبنانی

تعداد نفرات: ۲ نفر

مدت آماده‌سازی‌: ۴۵ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم:

نخود: یک‌ونیم پیمانه

سیر: ۲ حبه

لیموترش: یک‌عدد

ارده: ۳ قاشق غذاخوری

آب‌نخود: ۴ قاشق غذاخوری

یخ: ۲ تکه کوچک

پاپریکا: نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون، نمک و فلفل و سیاه: به مقدار کافی

روش تهیه:

۱- نخود را از ۲۴ ساعت قبل بخیسانید. بعد آن را همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به‌طور کامل مغزپخت شوند.

۲- نخودها را داخل مخلوط‌کن بریزید. ارده را به همراه آب لیموترش، سیر، پاپریکا، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

۳- حالا یخ‌ را اضافه کنید تا بافت لطیف‌تری از حمص به‌دست بیاورید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. برای رسیدن به غلظت دلخواه از آب نخود استفاده کنید.

۴- در مرحله آخر حمص را در ظرف مورد نظر بریزید؛ با قاشق یک گودال کوچک وسط حمص ایجاد کنید و روغن زیتون را داخل آن بریزید و با نخود و سبزی‌های معطر تزیینش کنید.

نکته:

در کنار این غذای لبنانی از تکه‌های نان‌برشته و ماست غلیظ استفاده کنید.

سفره لبنانی و ایتالیایی با حبوبات

قورمه لوبیا افغانی

تعداد نفرات: ۲ نفر

مدت آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم:

خوراک لوبیا: یک قوطی کنسروی

پیاز: یک‌عدد کوچک

روغن: ۳ قاشق

گشنیز خردشده: ۲ قاشق

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

سیر رنده‌شده: ۳ حبه

پودر زیره: یک قاشق چایخوری

رب‌گوجه: ۲ قاشق

نمک، فلفل قرمز و پودر نعناع‌خشک: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱- لوبیای کنسروی را آبکشی کنید و آن را بشویید. روغن را در تابه متوسطی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

۲- پیاز را خرد کرده و درون روغن سرخ کنید تا طلایی متمایل به قهوه‌ای‌ شود. سپس لوبیا، آب، گشنیز، نمک، فلفل، زردچوبه، سیر، زیره و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.

۳- در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا خوراک ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد. آب خوراک باید کمی کشیده شود و روغن روی سطح خوراک باقی بماند.

۴- در صورت تمایل بعد از آماده‌شدن خوراک می‌توانید

نعناع‌خشک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: این خوراک را می‌توانید با نان سرو و در کنار آن از ترشی استفاده کنید. بعضی‌ها این غذا را با پلوی سفید می‌خورند.

سالاد روسی

تعداد نفرات: ۴ نفر

مدت آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: یک‌ساعت

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۳ عدد

هویج: ۴ عدد متوسط

نخودفرنگی: یک‌پیمانه

لوبیاقرمز: یک‌پیمانه

تخم‌مرغ: ۴ عدد

خیارشور: ۵ عدد

ماست، سس‌مایونز، نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱- ابتدا سیب‌زمینی را با مقداری آب و نمک بپزید. مراقب باشید که به مقداری بپزند که هنگام خرد کردن، له نشوند و شکل خود را از دست ندهند.

۲- هویج‌ را در قابلمه‌ای جداگانه بپزید.

۳- تخم‌مرغ‌های پخته و پوست گرفته شده را به شکل مکعب‌های ریز خرد کنید.

۴- حالا نخودفرنگی، لوبیاقرمز و بقیه مواد خردشده را در ظرف مورد نظرتان بریزید. سس‌مایونز و ماست را با هم ترکیب و همراه با نمک و ادویه دلخواه به سالاد اضافه کنید. به‌خوبی مواد را هم بزنید تا سس کاملا با سالاد ترکیب شود.

۵- سالاد روسی را به‌مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک و طعم مواد سالاد با هم ترکیب شود.

نکته: بهتر است در این سالاد اندازه برش‌های تخم‌مرغ‌ها یکسان باشد تا سالاد زیباتری داشته باشید.

سفره لبنانی و ایتالیایی با حبوبات

انچیلادا مکزیکی

تعداد نفرات: ۴ نفر

مدت آماده‌سازی‌: ۴۵ دقیقه

زمان پخت: یک‌ساعت

مواد لازم:

نان ترتیلا: ۱۰ عدد

پیاز: یک عدد

سیر: ۲ حبه

گوجه‌فرنگی خردشده: ۲ لیوان

فلفل‌دلمه‌ای: یک‌عدد

خامه ترش: یک لیوان

پنیر چدار رنده‌شده: یک‌لیوان

پنیر پیتزا رنده‌شده: ۲ لیوان

نمک و فلفل: مقدار کافی

لوبیا قرمز: یک‌پیمانه

روش تهیه:

۱- نان ترتیلا را بخرید یا خودتان آن را آماده کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید؛ نان‌ها را به نوبت داخل تابه بگذارید تا گرم شوند.

۲- پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده‌شده را با هم مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید. نان‌ها را رول کنید و در ظرف پیرکسی که چرب کرده‌اید قرار دهید و به‌صورت مرتب در کنار هم بچینید.

۳- در تابه مقداری روغن بریزید، پیاز و سیر را خرد و به روغن اضافه کنید و بعد تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه‌فرنگی‌های ریز خردشده، لوبیاقرمز از قبل پخته‌شده، فلفل‌دلمه‌ای خردشده، نصف‌لیوان آب، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یک‌دست شود.

۴- سس را روی نان‌های ترتیلا بریزید و پخش کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی‌مانده پوشش دهید؛ ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده‌اید به‌مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود.

نکته: می‌توانید این غذا را با خامه ترش تزئین کنید.

سوپ عدس مجارستان

تعداد نفرات: ۴ نفر

مدت آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۴۵ دقیقه

مواد لازم:

عدس ریز: ۲ پیمانه

پیاز خردشده: ۲ عدد

سیر خردشده: یک‌قاشق غذاخوری

ساقه کرفس خردشده: ۲ عدد

بادمجان رنده‌شده: ۲ پیمانه

نمک و زردچوبه و فلفل: یک‌قاشق چایخوری

پودر پاپریکا: نصف قاشق چایخوری

سرکه‌سیب: یک پیمانه

برگ بو: ۲ عدد

گشنیز خردشده: به مقدار کافی

ماست: نصف پیمانه

زیره: به مقدار کافی

روش تهیه:

۱- ابتدا کرفس، سیر و پیاز را خرد کنید. سپس مقداری روغن در تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز خردشده را داخل تابه بریزید و سرخ کنید. بعد از طلایی‌شدن پیاز نیز کرفس، سیر و پودر پاپریکا را اضافه کنید و مواد را ۱۰ دقیقه تفت دهید.

۲- در این مرحله بادمجان‌ها را رنده کنید و همراه آب، عدس، برگ‌بو یا برگ ریحان، نمک، زردچوبه و فلفل را به مواد داخل تابه بیفزایید.

۳- سپس سرکه‌سیب را نیز به مواد اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم جوش بیاید. حرارت را بعد از جوش آمدن کم کنید تا مواد بپزند.

۴- زمانی که عدس‌ها کاملا پخته و له شدند، سوپ‌تان آماده است.

نکته: متناسب با سلیقه خود می‌توانید غذا را با گشنیز خردشده، ماست و زیره تزئین کنید.

پاستای عدس و بروکلی ایتالیا

تعداد نفرات: ۲ نفر

مدت آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم:

پاستا: ۱۵۰ گرم

عدس: نصف پیمانه

بروکلی: به مقدار مورد علاقه

پیاز متوسط: یک‌عدد

سیر: ۲ حبه

گوجه‌فرنگی: ۳ یا ۴ عدد

شوید خشک: یک ‌قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو: به مقدار کافی

روش تهیه:

۱- وقتی عدس چندساعتی خیس خورد، آن را با آب و کمی روغن بپزید.

۲- پیاز خلالی شده را تفت دهید. سپس سیر ریزشده و کمی زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. گوجه‌ رنده‌شده را به مخلوط بیفزایید و دوباره کمی تفت دهید.

۳- عدس پخته را داخل تابه بریزید. بروکلی ریزشده و نمک و فلفل اضافه کنید. ۱۰ دقیقه در ظرف را بگذارید تا مواد با هم بپزند. در آخر هم شوید و کمی آبلیمو اضافه کنید.

۴- پاستا را بعد از آبکش‌کردن با روغن زیتون یا کانولا مخلوط کنید. داخل ظرف سرو کنید و سس را روی پاستا بریزید تا غذا آماده شود.

نکته: علاوه‌بر زیتون و آبلیمو می‌توانید از طعم‌دهنده برای خوشمزه کردن این غذا کمک بگیرید.

کد خبر 825956
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha