چهارشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۹
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: زرده را با سس مایونز و خردل و دیگر مواد مخلوط کرده و غذای متفاوتی میل کنید.

مواد لازم برای 8 نفر:

تخم‌مرغ بزرگ: 12 عدد

مایونز: نصف پیمانه

خردل: یک قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: مقدار لازم

مواد رویه ( مانند پاپریکا، ژامبون و سبزی‌جات خرد شده)

طرز تهیه:

• تخم‌مرغ‌ها را درون قابلمه‌ای قرار داده و تا روی آن‌ها آب سرد بریزید سپس آن‌ها را جوش آورید.

• قابلمه را از روی حرارت برداشته و درب آن را گذاشته و 12 دقیقه صبر کنید.

• تخم‌مرغ‌ها را از ظرف بیرون آورده و زیر آب سرد، آن‌ها را خنک کنید.

• تخم‌مرغ‌ها را پوست کنده و از طول به 2 قسمت تقسیم کنید.

• زرده‌های تخم‌مرغ را از سفیده آن جدا کرده و آن‌ها را درون کاسه‌ای با مایونز،‌خردل و یک هشتم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه مخلوط کنید.

• با قاشق از مخلوط زرده‌ها برداشته و آن‌ها را درون سفیده قرار داده و روی آن‌ها را با رویه مورد نظر تزیین کنید.

تخم‌مرغ با زرده مخلوط

http://www.realsimple.com

کد خبر 209626
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز