مواد لازم برای سه تا چهار نفر:
آب: 8 پیمانه
نمک: یک قاشق غذاخوری
ماکارونی فرمدار بازویی شکل: 2 پیمانه
کره مارگارین: 2 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده: 2 پیمانه
آرد ذرت: یک قاشق چایخوری
آرد گندم: 2 قاشق چایخوری
شیر: یک پیمانه
آب لیمو: نصف قاشق چایخوری
کالباس: یک چهارم پیمانه، به قطعات کوچک مربعی شکل ریز شود.
فلفل سیاه: مقداری
طرز تهیه:
• در یک کاسه متوسط، آرد ذرت را با پنیر رنده شده خوب مخلوط کنید، به صورتی که پنیر کاملا به آرد آغشته شود. این کار از چسبندگی زیاد پنیر جلوگیری میکند.
• در یک قابلمه، چهار پیمانه آب را همراه با یک قاشق غذاخوری نمک بجوشانید، سپس ماکارونیها را درون آب ریخته و تا حدی که فقط کمی نرم شوند (هنوز مقداری سفت باشند) بپزید و پس از آن آب درون قابلمه را خالی کنید.
• مادامیکه ماکارونیها با شعله کم در حال پخت هستند، سس را آماده کنید. برای این کار درون یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط، ذوب کرده، ابتدا آرد را درون آن ریخته، سپس شیر را کم کم به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط نرمی حاصل شود.
همانطور که مخلوط سس را هم میزنید پنیر را به آن اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید سپس آبلیمو را به آن اضافه کرده و بعد از آن ماکارونیها را همراه با کالباس با سس آماده شده مخلوط کنید.
• روی ماکارونیها مقداری فلفل سیاه بریزید و تا سرد نشده آن را میل کنید.
www.simplyrecipe.com