مواد لازم برای 12 نفر:
بادمجان بزرگ: 2 عدد، آنها را از طول به چند تکه تقسیم کنید.
فلفل سیاه: مقدار لازم
ادویه ارگانو: یک قاشق چایخوری
پنیر رنده شده موزارلا: 5 پیمانه
پنیر پارمسان: یک پیمانه
تخممرغ: یک عدد
ریحان تازه خرد شده: یک پیمانه
سس گوجه فرنگی: 4 پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا فر را روی دمای 250 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
• سپس هردو طرف بادمجانها را آغشته به روغن و فلفل و ادویه ارگانو کنید و به مدت 15 دقیقه آنها را در فر حرارت دهید.
• بادمجانها را از فر بیرون آورید و فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
• زمانیکه بادمجانها در حال پخت هستند، تخممرغ، پنیر موزارلا و ریحان را با هم ترکیب کنید( مقداری از پنیر را نگه دارید).
• مقداری سس گوجه فرنگی در کف ظرف مورد نظر پخش کنید و روی آن یک لایه بادمجان بچینید و روی آن، لایه مخلوط پنیر و روی لایه بالاتر یک فنجان سس گوچه فرنگی پخش کنید و همین ترتیب را تا انتهای مواد ادامه دهید، سپس پنیر پارمسان را با باقیمانده پنیر موزارلا مخلوط کنید و آن را روی کل لایهها پخش کنید.
• آن را در فر به مدت 40 دقیقه حرارت دهید.
• قبل از اینکه لازانیا را برش دهید 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود و راحتتر بریده شود.