زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم برای 4- 2 نفر
سیر درسته: 3 حبه
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: یک قاشق غذاخوری، رنده شده
ریحان خشک: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
• فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
• سر سیرها را ببرید و بیرون بریزید.
• سیرها را درون یک ظرف نسوز قرار داده، روی آنها روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و آنها را در فر به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند حرارت دهید.
• پس از اینکه آنها را از فر خارج کردید، آنها را که اکنون نرم شدهاند، با فشار مختصری از پوستشان خارج کنید.
• آب لیمو، ریحان خشک، و پنیر پارمسان را روی سیرها بریزید و آنها را له کنید و به صورت پوره درآورید.
• آنها را بچشید و مقدار نمک و فلفل را تنظیم کنید.
• سیرهای آماده را همراه با نان تست میل کنید.