- سالاد ترش و شیرین کلم، هویج و سیب
- مواد لازم برای 4 نفر
کلم سفید نصف عدد
هویج 3 عدد
سیب کوچک 4 عدد
گردوی خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
خردل يك قاشق غذاخوری
روغن زیتون يك قاشق غذاخوری
آب يك قاشق غذاخوری
ماست يك پیاله
نمک و فلفل به مقدار لازم
- روش تهیه
- مدت زمان آماده سازی: 25 دقیقه
هویجها را شسته و رنده کنید. کلم را نیز خرد کنید. سیبها را پوست گرفته و خرد کنید. داخل یک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. سپس سبزیجات رنده شده و سیب خرد شده را اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا سس به خورد آن برود. گردوهای خرد شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
- سالاد ورمیشل و ماهی آزاد
- مواد لازم برای 2 نفر
ورمیشل يك بسته
فیله ماهی آزاد 4 عدد
خامهی تازهی کم چرب 2 قاشق غذاخوری
سیر يك عدد
موسیر يك عدد
سرکه يك قاشق
روغن يك قاشق
کاهو چند برگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
- روش تهیه
- مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- مدت زمان پخت: 3 دقیقه
ورمیشلها را داخل آب جوش ریخته و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیلههای نازک برش دادهاید را داخل آن بریزید. سیر و موسیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس آنها را به ماهی اضافه کنید.
ماهی را سرخ کنید. 2 قاشق خامه را با ورمیشلها مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنید. کاهو را شسته و خرد کنید و اجازه دهید آب آنها کشیده شود. کمی سرکه به آنها اضافه کنید. سپس مواد را با ورمیشلها ترکیب کرده و هم بزنید و سرو کنید.
- سالاد ترش و شیرین اسفناج و پرتقال
- مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج تر و تازه يك دستهی کوچک
پیاز سفید يك عدد
پرتقال 2 عدد
سرکه بالزامیک يك قاشق غذاخوری
دانهی کنجد يك قاشق غذاخوری
آب لیموترش يك عدد
- روش تهیه
- مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- زمان پخت: 3 دقیقه
پیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقالها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هستهها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابهی نچسب پرتقالها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناجهای کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آنها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانهی کنجد بریزید و سرو کنید.
بخش اول همين مطلب: آشنايي با روش تهيه سالادهاي لاغري پاييزه
منبع: تبيان
نظر شما