یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: پزشکان معتقدند تغذیه کودکان با موادغذایی، میوه‌ها و سبزی‌جات تازه و غذاهایی که کمتر فرآوری شده‌اند، احتمال بروز آلرژی‌های غذایی را در آنها کاهش می‌دهد.

تاثیر موادغذایی تازه بر کنترل آلرژی‌

به گزارش ایسنا، گروهی از پزشکان انگلیسی بر اساس یافته‌های جدید خود اظهار داشتند: کودکانی که بیشتر میوه و سبزی تازه مصرف کرده و کمتر از غذاهای فرآوری شده تغذیه می‌کنند معمولا به آلرژی‌های غذایی مبتلا نمی‌شوند.

«کیت گریمشاو» از دانشگاه «سوتامپتون» انگلیس در این مطالعه خاطر نشان کرد: احتمالا موادغذایی فرآوری شده حاوی ترکیبات شیمیایی هستند که به بروز آلرژی‌های غذایی دامن می‌زنند.

گریمشاو و دستیارانش در این مطالعه دریافتند کودکانی که آلرژی غذایی ندارند اغلب از موادغذایی سالم و خانگی و همچنین از میوه‌ها و سبزی‌جات تغذیه می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، البته در این مطالعه به طور دقیق مشخص نشده که چرا مصرف موادغذایی تازه‌، کودکان را از ابتلا به آلژری‌های غذایی مصون می‌کند و از این رو انجام آزمایشات بیشتر در این زمینه ضروری است.

کد خبر 226523
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز