مواد لازم برای 64 قطعه مربعی شکل:
کره بدون نمک یا مارگارین: نصف پیمانه؛ نرم شده
شکر قهوهای: یک پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
پودر وانیل: 2 قاشق چایخوری
آرد: یک پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
جوششیرین: نصف قاشق چایخوری
شکلات سفید خرد شده: نصف پیمانه
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
پودر قند برای پاشیدن روی کیکها
روش تهیه:
• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف و دیوارههای یک قالب کیک به ابعاد 24 *24 سانتیمتر را چرب کنید.
• با استفاده از همزن برقی، کره و شکر قهوهای را درون کاسهای متوسط خوب هم بزنید.
• تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• آرد و نمک و جوش شیرین را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• شکلات سفید و گردوی خرد شده را به مخلوط افزوده و تاحدی که خوب با هم مخلوط شوند هم بزنید.
• مخلوط را درون ظرف مخصوص پخت که از قبل آماده کردهاید بریزید و روی آن را با یک کفگیر پلاستیکی صاف کنید.
• ظرف را درون فر به مدت 22- 20 دقیقه حرارت داده تا طلایی - قهوهای رنگ شوند.
• کیک را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود سپس آن را به قطعات مربعی شکل 3 سانتیمتری برش داده و روی آنها پودر قند بپاشید.
www.ivillage.com