قارچها مملو از کالری و غنی از ویتامینها و مواد معدنی هستند. یک فنجان قارچ خام خرد شده حاوی حدود 20 کالری است. قارچها میتوانند منبع خوب پتاسیم هم باشند و بسته به انواعشان منبع غنی سلنیم و مس هم هستند.
قارچها حاوی مقادیر زیادی از سه ویتامین گروه B هستند: ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک. این ویتامینهای گروه B به بدن کمک میکنند تا از چربی، پروتئین و کربوهیدراتهای موجود در غذاها انرژی به دست آورد. همچنین قارچها اگر پیش یا پس از برداشت در معرض نور ماورای بنفش قرار گیرند، به منبع خوبی از ویتامین D بدل میشوند.
برای افزودن قارچها به غذاهای روزانهتان میتوانید از این شیوهها استفاده کنید:
- قارچها را کباب یا در مدت کوتاهی در روغن داغ برشته کنید، بعد آنها را به یک پاستای ساختهشده از غلات سبوسدار و سس مطلوبتان بیفزایید.
- قارچها به همراه سبزیها دیگر در یک نان تهیهشده با غلات سبوسدار بپیچید و بخورید.
- گوجه، کدو، فلفل و قارچ را سیخ کنید و بهآرامی کبابشان کنید.
- قارچها را به املت یا به بالای پیتزا اضافه کنید.
- با قارچهای خشکشده سوپ بپزید.
HealthDay
نظر شما