دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: قارچ‌ها افزودنی‌هایی عالی برای تهیه غذا هستند؛ آن‌ها خوش‌مزه، سالم و متنوع هستند. قارچ‌ها طعم پنجم «اومامی» (طعمی شبیه به گوشت) را ایجاد می‌کنند و می‌توانند به عنوان یک ماده مغذی و با قیمت مناسب برای تهیه غذای اصلی به کار روند.

mushroom

قارچ‌ها مملو از کالری و غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. یک فنجان قارچ خام خرد شده حاوی حدود 20 کالری است. قارچ‌ها می‌توانند منبع خوب پتاسیم هم باشند و بسته به انواعشان منبع غنی سلنیم و مس هم هستند.

قارچ‌ها حاوی مقادیر زیادی از سه ویتامین گروه B هستند: ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک. این ویتامین‌های گروه B به بدن کمک می‌کنند تا از چربی، پروتئین و کربوهیدرات‌های موجود در غذاها انرژی به دست آورد. همچنین قارچ‌ها اگر پیش یا پس از برداشت در معرض نور ماورای بنفش قرار گیرند، به منبع خوبی از ویتامین D بدل می‌شوند.

برای افزودن قارچ‌ها به غذاهای روزانه‌تان می‌توانید از این شیوه‌ها استفاده کنید:

- قارچ‌ها را کباب یا در مدت کوتاهی در روغن داغ برشته کنید، بعد آن‌ها را به یک پاستای ساخته‌شده از غلات سبوس‌دار و سس مطلوبتان بیفزایید.

- قارچ‌ها به همراه سبزی‌ها دیگر در یک نان تهیه‌شده با غلات سبوس‌دار بپیچید و بخورید.

- گوجه، کدو، فلفل و قارچ را سیخ کنید و به‌آرامی کبابشان کنید.

- قارچ‌ها را به املت یا به بالای پیتزا اضافه کنید.

-  با قارچ‌های خشک‌شده سوپ بپزید.

HealthDay

کد خبر 306336

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha