به گزارش مهر، محققان دانشگاه جان هاپکینز آمریکا در مطالعه اخیر خود به بررسی گزارشات پزشکی بیش از ۱۵۰۰ مادر و نوزاد تازه متولدشدهشان پرداختند. شروع مطالعه از سال ۱۹۹۸ آغاز شده و تا بیش از ۹ سال بعد از بارداری مادر ادامه داشت.
محققان نمونه خون مادران را چند روز بعد از زایمان جمع آوری کردند تا میزان فولاتشان را اندازه گیری کنند. نتایج این مطالعات آشکار ساخت هر چقدر میزان فولات بیشتر بود، احتمال چاقی یا اضافه وزن کودک در طول سالهای آینده رشدش کمتر بود.
دکتر ژیائوبین وانگ، سرپرست تیم تحقیق، میگوید: «تغذیه مادر در طول بارداری هم تاثیرات بلندمدت بر سلامت کودک دارد و هم بر سلامت مادر بعد از دوره بارداری تاثیر میگذارد. نتایج ما نشان میدهد مصرف کافی فولات توسط مادر موجب کاهش تاثیر چاقی مادر بر سلامت کودکش میشود.»
طبق این مطالعه، مادرانی که میزان مناسب و کافی فولات ویتامین B از طریق مکملها، میوهها یا سبزیجات، در طول بارداری مصرف کرده اند به پیشگیری از چاقی کودکشان کمک میکنند، مخصوصا اگر خود مادر چاق باشد.
نظر شما