مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: روغن کنجد در هند و خاورمیانه اغلب در آشپزی به کار می‌رود.

روغن کنجد آمیزه خوبی از چربی چنداشباع‌نشده (۴۶ درصد) و چربی تک‌اشباع‌نشده (۴۰ درصد) است. ۱۴ درصد باقیمانده را چربی‌های اشباع‌شده تشکیل می‌دهند.

روغن کنجد همچنین به خاطر رایحه قوی‌اش استفاده می‌شود.

روغن کنجد، به‌خصوص روغن کنجد برشته که رنگی تیره‌تر و رایحه‌ای قوی‌تر دارد، طعم آجیلی را به هر غذایی می‌دهد.

روغن کنجد را پس از باز کردن باید در یخچال نگهداشت.

کد خبر 398022

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha