تا از طریق دگرسازی، هویت جدیدی را برای خود بازتعریف و به بحران هویت ایالات متحده آمریکا در دوران پس از جنگ سرد پایان دهد.
2 - در تداوم این گفتمان امنیتی، جورج دبلیو بوش رئیسجمهوری آمریکا در ماههای پایانی ریاست خود، سفری نمادین و شتابزده را به منطقه آغاز کرد. هر چند در نگاهی واقعبینانه نمیتوان تمامی اهداف سفر را شکست خورده قلمداد کرد چرا که یکی از اهداف این سیاست و سفرها، فروش تسلیحات بیشتر به کشورها، در سایه ایجاد رعب فزاینده امنیتی است که قراردادهای آن به کندی در حال انجام است اما ثمرهای برای سیاستهای کلان آمریکا در منطقه حاصل نخواهد شد از آن جمله در مقوله طرح خاورمیانه، فلسطین و ایجاد جبهه متحد منطقهای علیه جمهوری اسلامی ایران.
3 - در فرهنگ عمومی مرسوم در جامعه آمریکا، از این گونه اقدامات دیرهنگام روسای جمهوری که با هدف ترمیم وجهه انتخاباتی صورت میگیرد، به عنوان «سیاست مرغابی لنگ» یاد میشود.
4 - پرواضح است که اهداف بوش از این سفر عبارتند از ترمیم هویت سیاسی کاخ سفید، فروش تسلیحاتی بیشتر در سایه ارعاب کاذب، مصرف داخلی در رقابتهای انتخاباتی، ترغیب کشورهای دارای منابع نفت در منطقه به صادرات بیشتر و در نتیجه کاهش بهای نفت و حمایت از رژیم اشغالگر قدس، لیکن صاحبان عقل در آمریکا بخوبی بر تولد نوزادی مرده از شکم این تحریکات تبلیغاتی و رقص دیپلماتیک بوش واقف بوده و هرگونه هماهنگی در سطح منطقه را بدون درنظرگرفتن کشور مهم، بزرگ و تاثیرگذار جمهوری اسلامی ایران عاری از ارزش میدانند، همانگونه که بسیاری از سران کشورهای منطقه نیز همگام با افکار عمومی منطقه و با درک جایگاه مهم جمهوری اسلامی ایران و سیاست تعامل سازنده کشورمان در منطقه و جهان، با عقلانیت لازم مسائل را دنبال میکنند.