مجموع نظرات: ۰
شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: در صورت دچار بودن افراد به عدم تحمل به لاکتوز میزان آن از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

lactose intolerance

در بسیاری افراد، علائم عدم تحمل لاکتوز (قند شیر) را می‌توان با کاهش مقدار لاکتوز مصرف شده در غذاها و نوشیدنی‌های بر اساس لبنیات رفع کرد.

اما اول باید بدانید که لاکتوز در چه غذاها یا نوشیدنی‌هایی وجود دارد.

لاکتوز در این انواع مواد لبنی وجود دارد:

- شیر.

- وی (پودر أب پنیر).

- لور (پنیر دلمه‌شده تازه).

- پودر شیر خشک.

- فراورده‌های حاوی شیر.

در مورد ماست، در روند تهیه آن لاکتوباسیل موجود میزان لاکتوز را به درجات متفاوت کاهش می‌دهد. همچنین باکتری‌های ماست دارای آنزیم لاکتاز (تجزیه‌کننده لاکتوز) خاص خودشان هستند که به هضم لاکتوز در دستگاه گوارش کمک می‌کند.

فرآیند تخمیر در تهیه پنیر هم میزان لاکتوز را کاهش می‌دهد و در روند کهنه‌شدن پنیر هم این میزان بیشتر کاهش می‌یابد.

کد خبر 447591

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha