به گزارش همشهری آنلاین، هر ایرانی یک طرفدار تهدیگ؛ کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که علاقهای به تهدیگ نداشته باشد و در دعوای بین اعضای خانواده برای رسیدن به تهدیگ نقشی نداشته باشد. تهدیگهای جذابی که میشود انواع آن را درست کرد و لذت غذا را چند برابر کرد. «ایرنا» چند نوع تهدیگ آموزش داده که میتوان بهراحتی آنها را درست کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تخممرغ شکمپر؛ غذایی جذاب و هوسانگیز
۱. تهدیگ زعفرانی
برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع، نصف فنجان آب سرد و نصف فنجان هم زعفران آب کرده پررنگ بریزید و بعد برنج آبکششده را روی آن بریزید، دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بگذارید تا برنج دم بکشد و تهدیگ جا بیفتد.
۲. تهدیگ نان
کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید. سپس برنج را روی نانها بریزید و دم کنید.
۳. تهدیگ کدو حلوایی
کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانههای آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلواییهای قالب زده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بکشد.
۴. تهدیگ نان تست
نان تست را قالب بزنید یا به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید. سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
۵. تهدیگ سیبزمینی
کمی روغن کف قابلمه بریزید و سیبزمینیها را روی آن بچینید سپس برنج را روی آن بریزید. در تهیه این تهدیگ نباید سیبزمینیها بیش از حد نازک باشند.
۶. تهدیگ سیبزمینی خلالی یا نگینی
سیبزمینیها را خلالی یا نگینی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.
۷. تهدیگ اسفناج
برگهای تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کردهاید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
۸. تهدیگ کاهو
کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلوهای سبز رنگ عالی است.
نظر شما