اگر تصور می‌کنید نمی‌شود با سبزیجات هم کیک پخت این مطلب را بخوانید. کافی است مواد سالاد را در شکل و فرم متفاوت‌تری سرو کنیدکه هیجان‌انگیز هم باشد.

كيك سيب‌زميني و سبزي‌جات - آشپزي - تغذيه

سالادها معمولا شکل و ظاهر زیبایی ندارند. انواع و اقسام مواد همراه با سس مایونز با هم مخلوط می‌شوند و سالاد نام می‌گیرند، ولی شما می‌توانید همین مواد را در شکل و فرم متفاوت‌تری ارائه دهید که هیجان‌انگیز هم باشد. این کیک یا همان سالاد قالبی مدل کیک، مخلوطی از سبزیجات فصل است که غذایی مناسب گیاهخوارهاست.

  • مواد لازم (برای ۶ تا ۸ نفر)

۵۰۰ گرم سیب‌زمینی
یک پیمانه دانه ذرت
یک پیمانه نخود فرنگی
نصف پیمانه شیر
به میزان لازم کره
مقداری نمک و فلفل
۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
۳ عدد هویج متوسط

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی | این غذای ساده ایتالیایی‌ها را هم امتحان کنید

طرز تهیه ماست خانگی | فوت‌وفن درست‌کردن ماست ساده در خانه

طرز تهیه بستنی اکبر مشتی؛ اولین بستنی سنتی زعفرانی ایران

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ۲ نوع آب‌دوغ‌خیار | هر فصلی غذای خودش را دارد

طرز تهیه شامی پوک گیلانی | با این خوراک لذیذ به رشت سفر کنید

طرز تهیه کوکوی اسپانیایی | آسان‌ و سریع آماده می‌شود

  • طرز تهیه

► مرحله اول
سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و در قابلمه‌ای مناسب با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها آب‌پز شوند.

اگر عجله دارید می‌توانید از کنسرو کوکتل سبزیجات که شامل نخود، ذرت و هویج نگینی پخته شده است، برای داخل این غذا استفاده کنید.► مرحله دوم
بعد از آب‌پز شدن سیب‌زمینی‌ها، آنها را در آبکش بریزید و از روی آنها آب سرد رد کنید. بعد از خنک شدن، پوست سیب‌زمینی‌ها را جدا کرده و آنها را با رنده ریز رنده کنید.

► مرحله سوم
هویج‌ها را بشویید و آب‌پز کنید. بعد از پخت، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. دانه‌های ذرت و نخود فرنگی را جدا از هم در قابلمه‌ای با آب بپزید و بعد کناری بگذارید.

برای درست درآوردن کیک پوره از قالب، ابتدا بشقاب یا دیس مورد نظر را روی قالب بگذارید و با دو دست بشقاب را به دو طرف قالب فشار دهید و برگردانید، بعد قالب را بردارید، حالا به‌آرامی کیسه فریزر را از دور کیک پوره جدا کنید.

► مرحله چهارم

به سیب‌زمینی‌ رنده‌شده، شیر، کره و نیمی از مایونز را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا به شکل پوره‌ای یکدست درآید. نمک و کمی فلفل اضافه کنید تا پوره سیب‌زمینی مزه‌دار شود.

  • نکته: اگر سیب‌زمینی رنده‌شده هنوز گرم باشد کره به‌راحتی در آن آب شده مخلوط می‌شود.

► مرحله پنجم 
قالب را آماده کنید و داخل و کف آن را با کیسه فریزر بپوشانید. مقداری پوره در قالب روی کیسه فریزر بریزید تا همه جای دیواره و کف قالب به اندازه یک سانتی‌متر از پوره پوشیده شود.

► مرحله ششم
داخل پوره را که در واقع وسط کیک می‌شود، با سبزیجات پخته (هویج، ذرت و نخود) پر کنید. روی آنها را صاف کنید. بقیه پوره را روی سبزیجات بریزید و پهن و یکدست کنید تا روی آنها را بپوشاند.

► مرحله هفتم
روی غذا را بپوشانید و به مدت یک ساعت ظرف را در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از این مدت با کمک کیسه فریزر کیک را از قالب درآورید و در ظرف مورد نظر برگردانید. بقیه مایونز را روی کیک بمالید و روی آن را به دلخواه تزئین کنید.

منبع: آشپزی مثبت

کد خبر 524939

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید JP ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
    0 1
    عالی ندیده بودم سپای