پنجشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
۰ نفر

همه خوراکی‌های کلسترول دار برای بدن مضر نیستند. با این حال در خوردن زیاد تخم مرغ و غذاهای دریایی پرهیز کنید.

ماهی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، همه خوراکی‌های کلسترول دار برای بدن مضر نیستند. با این حال در خوردن زیاد تخم مرغ و غذاهای دریایی پرهیز کنید. ولیا زومپانو متخصص تغذیه درباره اینکه چه زمانی می‌توانید چنین غذاهایی را در رژیم روزانه خود بگنجانید مقاله‌ای منتشر کرد.

این پزشک خاطرنشان کرد که ممکن است غذاهای حاوی کلسترول در رژیم غذایی وجود داشته باشد، اما بسیاری از آن‌ها حاوی چربی‌های اشباع شده نیز هستند که برای سلامتی شما بسیار خطرناک هستند. مصرف زیاد چنین غذاهایی می‌تواند منجر به افزایش سطح کلسترول خون شود و خطر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش دهد.

با این وجود، زومپانو تأکید می‌کند که غذاهایی که کلسترول بالا و چربی کمی دارند باید در رژیم غذایی گنجانده شوند: این خوراکی‌ها شامل تخم مرغ و غذاهای دریایی است. این خوراکی‌ها سرشار از پروتئین، ویتامین‌های گروه B، فلزات و کالری کمی هستند.

وی به نقل از پزشکی کلیولند گفت: سلامت تخم مرغ و غذاهای دریایی بیش از کلسترول موجود در آن است. اما اگر کلسترول بالایی دارید، از این غذاها زیاد استفاده نکنید. بیش از چهار زرده یا دو وعده غذای دریایی در هفته نباید بخورید.

کد خبر 603808

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha