دفعه بعد که هندوانه خریدید، پوست آن را در سطل آشغال نیندازید و در عوض با آن ترشی جذاب و خوشمزه‌ای درست کنید.

ترشی پوست هندوانه - pickle

به گزارش همشهری‌آنلاین، هندوانه میوه‌ای خوشمزه و آبدار است که مصرف آن به اکثر افراد پیشنهاد می‌شود. پوست هندوانه نسبت به میوه آن، حاوی آب و شکر کمتر و فیبر بالاتری است. از این رو سنگین‌تر بوده و مزه کمتری نیز دارد. قسمت سفید پوست این میوه مقدار زیادی «سیترولین» نوعی اسیدآمینه دارد که با گشاد کردن سرخرگ‌ها، گردش خون را بهبود می‌دهد.

پوست معمولاً دور ریخته می‌شود، اما در نوع خود یک ماده عالی است؛ پوست هندوانه، آبلیمو و شکر را در مخلوط‌کن بریزید تا یک نوشیدنی گوارا به دست بیاید. علاوه بر این، با پوست هندوانه می‌توان یک چاشنی خوشمزه درست کرد؛ یک چاشنی ترش و شیرین که در نوع خود بی‌نظیر است. اگر ترشی پوست هندوانه را امتحان کنید قطعا طرفدار آن خواهید شد و در انواع ساندویچ و کنار غذاهایتان مصرف خواهید کرد. در این مطلب علاوه بر طرز تهیه ترشی پوست هندوانه به خواص آن نیز پرداخته‌ایم.

مواد لازم

پوست هندوانه ۴۵۰ گرم
نمک مقدار لازم
سرکه سفید ۳۵۰ میلی لیتر
شکر ۱۰۰ گرم
ادویه ترشی ۲ قاشق سوپ‌خوری
مرزه و ترخون پاک شده ۵۰ گرم

مواد لازم برای ادویه ترشی

۲/۱ قاشق چای‌خوری دانه گشنیز (پودرشده)
۲/۱ قاشق چای‌خوری دانه رازیانه (پودرشده)
۴/۱ قاشق چای‌خوری زیره سبز (پودرشده)
۴/۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه (پودرشده)

طرز تهیه ترشی پوست هندوانه | نکات درست کردن چاشنی خوش‌رنگ و لعاب تابستانی

طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

► مرحله اول

با استفاده از پوست‌کن، پوست سبز روی هندوانه را بگیرید و آن را به‌صورت خلال‌هایی به‌قطر یک سانتی‌متر برش بزنید.

► مرحله دوم

۷۵۰ میلی‌لیتر آب را به‌همراه ۳ قاشق سوپ‌خوری نمک در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم بریزید تا جوش بیاید. پوست هندوانه را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد سپس آن را آبکش کنید.

► مرحله سوم

سرکه سفید، شکر، ادویه ترشی، ۲۵۰ میلی‌لیتر آب و یک قاشق چای‌خوری نمک را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا خنک شود. پوست هندوانه را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به‌مدت ۳۰ دقیقه بماند تا با محیط هم‌دما شود.

► مرحله آخر

ترشی را در شیشه‌ استریل‌شده مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید تا جا بیفتد. ترشی پوست هندوانه پس از یک هفته آماده سرو است.

طرز تهیه ترشی پوست هندوانه | نکات درست کردن چاشنی خوش‌رنگ و لعاب تابستانی

خواص پوست هندوانه

شاید ۹۹ درصد افرادی که میوه ی هندوانه را خریداری می کنند بعد از خوردن قسمت داخلی این میوه، پوست آن را به عنوان دورریز کنار می گذارند در حالی که از همین پوست میوه می توان بسیاری از بیماری ها و مشکلات را درمان کرد.

پوست هندوانه برای افزایش قدرت جنسی مردان

برخی از تحقیقات نشان می دهد مردانی که دچار اختلال خفیف در نعوظ هستند می توانند برای رفع مشکل جنسی خود از پوست هندوانه استفاده کنند. سیترولین آمینو اسید موجود در پوست هندوانه ماده ای است که برای این افراد لازم می باشد. بهتر است پوست هندوانه را به صورت پوره درآورده و با آب لیمو مخلوط کرده میل کنید.

پوست هندوانه دفع کننده اوره

مطالعات اخیر نیز حاکی از آن است که پوست هندوانه به دلیل وجود سیترولین که نقش مهمی در سیکل اوره بدن بازی می کند، قادر است تا نیتروژن را از خون جذب کرده و آن را به ادرار تبدیل کند.

پوست هندوانه برای درمان زخم

پوست هندوانه حاوی ماده ای به نام آرگنین است که میزان اکسیدنیتروژن را افزایش می دهد. از این رو رگ های خونی را آرامش بخشیده و به درمان آنژین و بیماری های قلبی و عروقی کمک می کند. ترکیبات موجود در پوست هندوانه رشد ماهیچه ها را بهبود بخشیده و در درمان زخم ها مؤثر است. با خستگی مبارزه کرده و سیستم ایمنی را تحریک می کند. علاوه بر این با سرطان نیز مبارزه می کند.

بهبود عملکرد ورزشی با پوست هندوانه

افرادی که قصد دارند توانایی ها و قدرت بدنی خود را در رشته ورزشی خود افزایش دهند پوست هندوانه مصرف کنند. این روش در ایلات غربی آمریکا از سالهای دور در میان ورزشکاران مورد استفاده قرار می گرفته.

کاهش فشارخون با پوست هندوانه

اگر پزشک به شما هشدار داده است که فشارخون بالایی دارید پس پوست هندوانه بخورید تا بدنتان را از بروز سکته ها ایمن کنید. محققان ثابت کرده اند که استفاده از مکمل هایی همچون پوست هندوانه برای افراد بزرگسال مبتلا به فشارخون به عنوان یک درمان خانگی و گیاهی موثر واقع شده است.

پوست هندوانه درمان و پیشگیری طبیعی از پروستات

هندوانه منبع غنی از لیکوپن است که در برابر سرطان پروستات همچون سدی از بدن محافظت می کند. تحقیقات نشان داده است که لیکوپن موجود در پوست هندوانه را نمی توان نادیده گرفت.

منابع: همشهری‌آنلاین، نمناک، کتاب سانازسانیا

کد خبر 606783

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha