مجموع نظرات: ۶
دوشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۶
۰ نفر

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه نصف فنجان گردو خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و سطح کلسترول را حدود ۸.۵ درصد کاهش می‌دهد.

گردو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، مصرف روزانه نصف فنجان گردو خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و سطح کلسترول را حدود ۸.۵ درصد کاهش می‌دهد.

محققان بیمارستان بارسلونا ۶۲۸ نفر را تحت بررسی قرار دادند و دریافتند، افرادی که روزانه نصف فنجان گردو مصرف می‌کنند، پس از دوسال، کاهش متوسطی در سطح کلسترول بد داشتند؛ این کلسترول با بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است.

به گفته محققان، گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفید است؛ اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی‌ های روغنی نیز یافت می‌شود.

امیلیو روس، نویسنده مقاله و متخصص تغذیه از بیمارستان بارسلونا در اسپانیا گفت: مطالعات قبلی نشان داده بود که آجیل به طور کلی و گردو به طور خاص با میزان کمتر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است. یکی از دلایل کاهش خطر، این است که این خوراکی‌ها سطح LDL را کاهش می‌دهند؛ مطالعه ما دلیل دیگری برای این کاهش خطر ارائه می‌دهد؛ آجیل و به طور خاص گردو کیفیت ذرات LDL را بهبود می‌بخشند.

کارشناسان می‌گویند: ذرات LDL که اغلب کلسترول بد نامیده می‌شوند در اندازه‌های مختلف وجود دارد؛ تحقیقات نشان داده است که ذرات کوچک و متراکم LDL بیشتر با آترواسکلروز یا رسوبات چربی که در عروق ایجاد می‌شود، مرتبط هستند.

امیلیو روس می‌گوید: مطالعه ما فراتر از سطح کلسترول LDL است تا تصویری کامل از همه لیپوپروتئین‌ها و تأثیر خوردن روزانه گردو بر پتانسیل آنها برای بهبود خطرات قلبی عروقی دریافت کند.

کد خبر 624635

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 5
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
    3 0
    سلام دیگه کسی نمیتونه گردو بخره