طبق نتایج یک مطالعه، کاهش مصرف گوشت قرمز و فرآوری‌شده و مصرف بیشتر میوه و سبزیجات می‌تواند میانگین طول عمر افراد را تا ۸ ماه افزایش دهد.

nutrition

به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از دیلی میل نوشت: محققان دانشگاه ایلینوی شیکاگو همچنین دریافتند این روند موجب کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان هم می‌شود.

متخصصان معتقدند افزایش فعالیت فیزیکی از طریق دوچرخه‌سواری یا پیاده‌روی به جای رانندگی، بسیار برای سلامت مفید است.

به گفته محققان روزانه حداقل ۵ وعده انواع میوه و سبزیجات مصرف کنید. تمام انواع میوه‌ها و سبزیجات تازه، منجمد، خشک شده و کنسروشده در این شمارش در نظر گرفته می‌شوند.

کد خبر 632904

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha