سرکه دوست‌های قدیمی، این روزها طعم متفاوت و بی‌نظیری از سرکه را تجربه می‌کنند. سرکه بالزامیک نه بوی تند سرکه ایرانی را دارد و نه طعمش را.

سالاد يونانی

به گزارش همشهری آنلاین، طعم متفاوت آن حتی می‌تواند فراری‌های طعم سرکه را هم جذب خود کند. برای تکمیل شدن سالاد یونانی پیشنهاد می‌کنیم از بالزامیک استفاده کنید. سالاد یونانی البته، خوراک عجیب و غریبی نیست و  به سادگی درست می‌شود.

سالاد یونانی

۱. در این سالاد همه چیز باید خرد شده باشند. بنابراین ابتدا مغز کاهو را خرد کنید. پیاز و خیار را البته باید به شکل حلقه‌ای خرد کنید. فلفل‌دلمه‌ای‌ها را هم نگینی خرد کنید. حتی پنیر گودا یا فتا را به شکل مکعب‌های کوچک برش بزنید. تکه‌های خرد شده را با هم مخلوط کنید و در انتها یک عدد آرتی شو را روی سالاد قرار دهید.  

۲. درست کردن سس این سالاد چندان سخت نیست، مواد سس را کاملا مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. بالزامیکی که در این سالاد استفاده می‌شود سرکه بالزامیک معمولی است.

مواد لازم:

یک عدد مغز کاهو
یک عدد خیار
یک عدد فلفل دلمه‌ای رنگی 
یکعدد پیاز        
چند عدد زیتون سبز و سیاه
100 گرم پنیر گودا یا فتا
یکعدد کنسرو آرتیشو

یه جور دیگه

می‌توانید از قارچ خام خرد شده و انواع سبزیجات مانند کرفس، کدو و هویج خام هم در این سالاد استفاده کنید.

از کجا بخریم؟

آرتی شو یا آرتی شوک به کنگر فرنگی هم معروف است. کنسروش را از سوپرمارکت‌های بزرگ می‌توانید تهیه کنید.

فوت وفن

 سس تهیه شده از سرکه بالزامیک را می‌توان برای دو هفته داخل یخچال نگهداری کرد. اما برای سرو سالاد نباید مدت زیادی روی سالاد بماند. چون باعث پژمرده شدن کاهو می‌شود.

کد خبر 755057
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha