همشهری آنلاین - کامران بارنجی: مطمئن باشید امروز با میل و اشتیاق صبحانه خواهد خورد.
مواد لازم برای ۲ نفر
۴ عدد گل بروکلی کوچک
۸ عدد هویج کوچک
۵ عدد پنیر تست ورقهای
۲ ورق کالباس
۸ عدد نان تست
۱ عدد تخممرغ
۱ عدد هویج درشت
۲ ق چ شیر
۱ ق س کره آب شده
به مقدار لازم سس گوجهفرنگی
۱. هویج درشت را به صورت طولی ورقه ورقه کنید سپس با قالب کوچک گلشکل چهار عدد گل قالب بزنید. باقیمانده هویج را هم به صورت خلالی خرد کنید. نان تست را هم با چاقو به شکل دو بال هر طرف بدنه پروانه ببرید. در واقع شما برای درست کردن یک پروانه به چهار تا نان برش خورده نیاز دارید.
۲. یک عدد از پنیرها را هم با چاقو یا قالب شیرینی به شکل مربع برش بزنید. چهار پنیر دیگر را هم به شکل بال برش بزنید و آماده بگذارید.
۳. شیر و تخممرغ را در کاسه بزرگ و گودی بریزید و هم بزنید سپس هر کدام از نانها را داخل این مخلوط قرار دهید و آنها را زیرورو کنید. کره را در تابهای نچسب بریزید و نانهای برشزده را در کره سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند.
۴. بعد از اینکه هر هشت تا تکه نان تست را به همان روش، برش زده و در کره سرخ کردید، نوبت به تزئین بشقاب میرسد. توجه داشته باشید برای تشکیل هر طرف یک پروانه به دو نان و یک پنیر نیاز دارید؛ پس پنیر را لای دو لایه نان قرار داده و تزئین بالهای پروانه را مانند تصویر آماده کنید. بدن هر پروانه هم همان ورق کالباس است که باید آن را لوله کرده و در فاصله میان نان و پنیرها بگذارید. دو خلالهای هویج هم شاخکهای این پروانه را تشکیل میدهند که گلهای کلم بروکلی در انتهای آنها قرار میگیرد. سر پروانه را هم میتوانید با سس گوجهفرنگی درست کنید.
نظر شما