همشهری آنلاین - آرش نهاوندی: پاییز فصل تغییرات پر نوسان آب و هوایی و بروز برخی آلرژیها و بیماریهای ناخوشایند است در این فصل نیاز به یک فنجان گرم چای زنجبیل یا داروهای سادهای که با زنجبیل و ادویهها تهیه میشود برای تسکین احتقان (تنگی نفس و احساس خفگی) و بهبود متابولیسم (سوخت و ساز) بیش از پیش احساس میشود.
زنجبیل به طور طبیعی سرشار از آنتی اکسیدانها و ترکیبات فعال مانند جینجرول است که به تقویت ایمنی، بهبود متابولیسم (سوخت و ساز) و به کاهش التهاب در بدن کمک میکند. علاوه بر این، مصرف روزانه زنجبیل میتواند به کاهش وزن کمک کند. جالب اینجاست که زنجبیل وقتی به اندازه مصرف شود برای اکثر مردم بی خطر است، اما مصرف بیش از حد ممکن است منجر به عوارض جانبی شود. در این مطلب به عوارض جانبی مصرف بیش از حد زنجبیل اشاره شده است:
سوزش سر دل
مصرف مقدار کمی زنجبیل بعد از غذا میتواند به کاهش نفخ کمک کند، اما مصرف بیش از حد آن میتواند منجر به افزایش اسید معده و سوزش سر دل، گاز، یبوست و ناراحتی شود.
تاثیر در بند آمدن خونریزی
زنجبیل رقیق کننده خون است و مصرف زیاد زنجبیل امکان دارد بر لخته شدن خون تاثیر بگذارد به این معنی که در صورت بروز زخم شدید یا خونریزی داخلی بند آوردن آن بسیار دشوار یا حتی غیر ممکن خواهد شد. بنابراین، بهتر است قبل از گنجاندن زنجبیل در رژیم غذایی با پزشک مشورت کنید.
کاهش ناگهانی قند خون
مصرف بیش از حد زنجبیل در رژیم غذایی ممکن است سطح انسولین را مختل کند و احتمال دارد منجر به کاهش ناگهانی سطح قند شود. بنابراین، اطمینان از اینکه زنجبیل در حد اعتدال مصرف میشود، ضروری است.
احساس سوزش در دهان
مصرف بیش از حد زنجبیل تازه ممکن است برای برخی افراد باعث تحریک یا احساس سوزش در دهان شود.
بیشتر بخوانید:
نظر شما